Volvo Private Lease

Rijd in een gloednieuwe Volvo vanaf € 389 per maand!

volvo private lease logo

Volvo Private Lease Modellen

Een Volvo als private lease auto? Dat kan zeker. Op deze pagina tonen we je diverse modellen van Volvo die je kan leasen. Binnen de auto’s van Volvo heb je keuze uit veel opties. Als je meer ruimte, meer vermogen of meer luxe wilt, kan dat allemaal. Standaard zijn de auto’s natuurlijk al erg luxe uitgevoerd, maar die kan je zelf met opties nog verder uitbreiden.

Hieronder zie je de standaard Volvo private lease auto’s. Op de pagina’s van de wagens zelf vind je diverse uitvoeringen en de mogelijkheid om de auto’s verder uit te breiden. 

Volvo V40

Wil je een van de meest complete hatchbacks van de markt hebben? Kijk dan zeker eens naar de private lease mogelijkheden van de V40.

Volvo-V60-Private-Lease

Volvo V60

Met de Volvo V60 private lease haal je een auto in huis die net wat luxer en ruimer is dan de V40. Je krijgt sowieso veel auto voor je geld met deze deals.

Volvo-XC40-private-lease

Volvo XC40

De Volvo XC40 is ideaal voor de personen die een private lease auto van Volvo willen met wat meer ruimte. Ook bij de XC40 heb je een overvloed aan luxe en technische snufjes.

Vast Maandbedrag

Alles Inclusief

Snel Geleverd

Online Vergelijken

Zorgeloos rijden

Het is voor particulieren dus ook mogelijk om een Volvo te leasen. Door gebruik te maken van privé leasen bij Volvo, kan je zorgeloos rijden op zijn Zweeds voor een vast maandbedrag.

Als je een offerte aanvraagt bij een leasemaatschappij voor een Volvo, dan zal je zelf je wensen kunnen opgeven. Hierdoor krijg je een leasecontract samengesteld naar jouw wensen. En dat is dan niet enkel over de kleur van de auto, het model of de bekleding aan de binnenkant. Bijvoorbeeld de verschillende opties waarmee je de auto kan uitbreiden, of of je bijvoorbeeld graag winterbanden inbegrepen hebt. Bij de leasemaatschappij is vaak veel mogelijk.

Doordat zo’n contract helemaal naar wens in te vullen is, kan je zorgeloos de weg op. Je betaalt immers een vaste prijs per maand voor de Volvo auto, en jij kan gewoon rijden.

Inbegrepen bij Volvo lease

Kies je voor Volvo private lease? Dan kies je voor luxe, comfort en gemak. Luxe en comfort omdat je voor Volvo kiest, gemak omdat je voor private lease gaat.

Ga je leasen, dan heb je namelijk geen zorgen meer. Zo hoef je geen autoverzekering te regelen of wegenbelasting te betalen. Deze zitten beide al standaard in de leaseprijs inbegrepen. Ook als je last hebt van mankementen aan de auto, of je moet voor onderhoud naar de dealer toe, betaal je geen extra kosten. Onderhoud, reparatie en vervangend vervoer worden voor je geregeld, ideaal.

Ook krijg je de mogelijkheid tot het hebben van een Volvo Card. Daarmee heb je recht op privileges en diverse voordelen. Één van die privileges is Volvo Assistence. Dat is een service waarbij je bij pech contact op kan nemen. Dit kan je doen bij pech in Nederland of een ander Europees land.

Verder heb je natuurlijk geen last van andere onverwachtse kosten, net zoals andere private lease deals. Je betaalt alleen nog de brandstof.

Stappenplan Private Lease

Zoals als vaker genoemd, is private lease te vergelijken met het huren van een auto. De huurperiode is alleen wel een stuk langer. Afhankelijk van waar je voor kiest, is dat 12 tot 60 maanden (dus 1 tot 5 jaar). Hieronder een stappenplan wat ongeveer gevolgd wordt gedurende het traject.

1. Auto Uitzoeken

Het begint allemaal met het uitzoeken van een auto. Op Privateleaseaanbod.nl tonen we je het overzicht van auto’s die je kan leasen. Daarbij noemen we ook een (vanaf)prijs van de lease auto. Auto gevonden? Dan kan je bijvoorbeeld een proefrit of een vrijblijvende offerte aanvragen.

2. Contract Samenstellen

Als je een leuke auto hebt gevonden, dan ga je het contract samenstellen. Dat doe je onder anderen op basis van je verwachte aantal kilometers per jaar. Ook kan je voor welke periode het contract mag duren, en eventueel persoonlijke extra’s.

3. Aanvraag Opsturen

Vervolgens kan je het contract opsturen, of in feite de leaseauto aanvragen. Hier volgt vaak een financiële test om te kijken of je daadwerkelijk in staat bent om het leasebedrag te betalen. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van een BKR kredietcheck.

4. Contract Tekenen

Als je aanvraag is goedgekeurd, dan zal je het contract toegestuurd krijgen om die vervolgens te ondertekenen. Daarna gaat de maatschappij aan de slag om te zorgen dat je de leaseauto voor de deur krijgt.

Voorwaarden Volvo Private Lease

Hieronder zie je nog eens de dingen die de leasemaatschappij voor jou regelt, en waar je zelf voor moet betalen. Dit staat ook allemaal in je leasecontract vermeldt, lees die ook altijd goed door.

Leasemaatschappij regelt:

 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Schade & Reparatie
 • Wegenbelasting
 • BTW
 • Verzekering
 • Pechhulp

Jij regelt zelf:

 • Brandstof
 • Boetes
 • Kosten voor tolwegen
 • Auto wassen
 • Eigen Risico