Volvo Private Lease

Toont alle 3 resultaten

Een Volvo als private lease auto? Dat kan zeker. Op deze pagina tonen we je diverse modellen van Volvo die je kan leasen. Binnen de auto’s van Volvo heb je keuze uit veel opties. Als je meer ruimte, meer vermogen of meer luxe wilt, kan dat allemaal. Standaard zijn de auto’s natuurlijk al erg luxe uitgevoerd, maar die kan je zelf met opties nog verder uitbreiden.

Zorgeloos rijden

Het is voor particulieren dus ook mogelijk om een Volvo te leasen. Door gebruik te maken van privé leasen bij Volvo, kan je zorgeloos rijden op zijn Zweeds voor een vast maandbedrag.

Als je een offerte aanvraagt bij een leasemaatschappij voor een Volvo, dan zal je zelf je wensen kunnen opgeven. Hierdoor krijg je een leasecontract samengesteld naar jouw wensen. En dat is dan niet enkel over de kleur van de auto, het model of de bekleding aan de binnenkant. Bijvoorbeeld de verschillende opties waarmee je de auto kan uitbreiden, of of je bijvoorbeeld graag winterbanden inbegrepen hebt. Bij de leasemaatschappij is vaak veel mogelijk.

Doordat zo’n contract helemaal naar wens in te vullen is, kan je zorgeloos de weg op. Je betaalt immers een vaste prijs per maand voor de Volvo auto, en jij kan gewoon rijden.

Inbegrepen bij Volvo lease

Kies je voor Volvo private lease? Dan kies je voor luxe, comfort en gemak. Luxe en comfort omdat je voor Volvo kiest, gemak omdat je voor private lease gaat.

Ga je leasen, dan heb je namelijk geen zorgen meer. Zo hoef je geen autoverzekering te regelen of wegenbelasting te betalen. Deze zitten beide al standaard in de leaseprijs inbegrepen. Ook als je last hebt van mankementen aan de auto, of je moet voor onderhoud naar de dealer toe, betaal je geen extra kosten. Onderhoud, reparatie en vervangend vervoer worden voor je geregeld, ideaal.

Ook krijg je de mogelijkheid tot het hebben van een Volvo Card. Daarmee heb je recht op privileges en diverse voordelen. Één van die privileges is Volvo Assistence. Dat is een service waarbij je bij pech contact op kan nemen. Dit kan je doen bij pech in Nederland of een ander Europees land.

Verder heb je natuurlijk geen last van andere onverwachtse kosten, net zoals andere private lease deals. Je betaalt alleen nog de brandstof.