Volkswagen Up!

De Volkswagen Up is de kleinste Volkswagen auto die je kan krijgen, maar is van binnen nog best ruim. Zo pas je gewoon met vier mensen in de auto, inclusief bagage. Verder zit het boordevol opties.

De Up is ook een van de goedkoopste Volkswagen auto’s, en is daarom erg voordelig in combinatie met private lease. De VW Up behoort tot de goedkoopste private lease auto’s. Kijk verder voor meer informatie over deze auto en de prijzen.

Meer info
Bekijk aanbieding
Volkswagen Up private lease

Volkswagen Up aanbiedingen

De Volkswagen Up is erg aantrekkelijk, omdat het een goedkope vorm van private lease is. Daarnaast kan je zelf heel erg veel configureren aan de auto. Daardoor kan je de auto helemaal naar je eigen wensen ontwerpen. En dat vinden mensen natuurlijk ook erg leuk. Zeker voor de prijs waarvoor je een Volkswagen Up leaset.

Benieuwd naar de private lease aanbiedingen voor Up? Een stukje hieronder vind je de aanbieders van een private lease contract voor een Up. Daar vind je de meest recente aanbiedingen. Vraag daar makkelijk een proefrit aan.

Volkswagen Up aanbieders vergelijken

Standard

$1555monthly
  • Feature 1

Premium

$2555monthly
  • Feature 1

Uitvoeringen

Je kan de Volkswagen Up naar eigen wensen samenstellen. Daardoor zijn er heel erg veel uitvoeringen van deze auto beschikbaar. Dat is natuurlijk erg leuk, zo kan je een eigen unieke auto hebben.

De VW Up kan je krijgen in de uitvoeringen: Take Up, Move Up en High Up. Die zijn qua specificaties (motor, brandstof, transmissie) gelijk, maar verschillen in uitrusting. Laatst genoemde heeft de meeste opties extra, eerst genoemde is de meest basis variant. Kijk daar ook vooral goed na bij de aanbieder, om te bepalen welke het beste bij jou past.

Volkswagen private lease

Benieuwd welke auto’s van Volkswagen je nog meer kan leasen? Kijk onderstaand overzicht eens:

Volkswagen Up private lease vergelijken

Er bestaan dus diverse uitvoeringen van deze auto. Het is daarom goed om de private lease auto’s te vergelijken. Dat kan zowel onderling (alleen de Volkswagen Up vergelijken met zijn uitvoeringen), of met andere auto’s.

Daarin is het goed om te weten wat jij wilt. Wil je een automaat, op benzine rijden, is de motor belangrijk, of de extra opties? Verder moet je een budget in gedachte hebben natuurlijk.

Aan de hand daarvan kan je bepalen wat voor een auto je wilt, en welke VW Up aan je wensen voldoet. Vraag ook zeker een proefrit aan bij de dealer, om zeker te zijn van je zaak.

Voordelen private lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

  • Je betaalt een vast bedrag per maand voor de auto, onderhoud en bijvoorbeeld autoverzekering.
  • Geen spaargeld nodig, want je betaalt enkel per maand een vast bedrag.
  • Vaak is leasen goedkoper dan kopen.
  • Inleveren aan het einde van je contract is zo gedaan, je hoeft niet moeilijk te doen met een verkoop.
  • Er zijn geen onverwachte kosten, alleen de brandstof dien je te betalen om te kunnen rijden.

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.