Volkswagen Up!

De Volkswagen Up is de kleinste Volkswagen auto die je kan krijgen, maar is van binnen nog best ruim. Zo pas je gewoon met vier mensen in de auto, inclusief bagage. Verder zit het boordevol opties.

De Up is ook een van de goedkoopste Volkswagen auto’s, en is daarom erg voordelig in combinatie met private lease. De VW Up behoort tot de goedkoopste private lease auto’s. Kijk verder voor meer informatie over deze auto en de prijzen.

Volkswagen Up private lease
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

volkswagen private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 319,-

10.000
60
€ 350,-
€ 279,-

Volkswagen Up! Private Lease

De Volkswagen Up is erg aantrekkelijk, omdat het een goedkope vorm van private lease is. Daarnaast kan je zelf heel erg veel configureren aan de auto. Daardoor kan je de auto helemaal naar je eigen wensen ontwerpen. En dat vinden mensen natuurlijk ook erg leuk. Zeker voor de prijs waarvoor je een Volkswagen Up leaset.

Benieuwd naar de private lease aanbiedingen voor Up? Een stukje hieronder vind je de aanbieders van een private lease contract voor een Up. Daar vind je de meest recente aanbiedingen. Vraag daar makkelijk een proefrit aan.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Volkswagen Up! Uitvoeringen

Je kan de Volkswagen Up naar eigen wensen samenstellen. Daardoor zijn er heel erg veel uitvoeringen van deze auto beschikbaar. Dat is natuurlijk erg leuk, zo kan je een eigen unieke auto hebben.

De VW Up kan je krijgen in de uitvoeringen: Take Up, Move Up en High Up. Die zijn qua specificaties (motor, brandstof, transmissie) gelijk, maar verschillen in uitrusting. Laatst genoemde heeft de meeste opties extra, eerst genoemde is de meest basis variant. Kijk daar ook vooral goed na bij de aanbieder, om te bepalen welke het beste bij jou past.

VW-Up-take-up

Take up

Vanaf € 199,- per maand

Move up

Vanaf € 212,- per maand

Volkswagen Up! Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Volkswagen Up! deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Volkswagen Up! vergelijken

Er bestaan dus diverse uitvoeringen van deze auto. Het is daarom goed om de private lease auto’s te vergelijken. Dat kan zowel onderling (alleen de Volkswagen Up vergelijken met zijn uitvoeringen), of met andere auto’s.

Daarin is het goed om te weten wat jij wilt. Wil je een automaat, op benzine rijden, is de motor belangrijk, of de extra opties? Verder moet je een budget in gedachte hebben natuurlijk.

Aan de hand daarvan kan je bepalen wat voor een auto je wilt, en welke VW Up aan je wensen voldoet. Vraag ook zeker een proefrit aan bij de dealer, om zeker te zijn van je zaak. Na een proefrit weet je vaak beter wat je wel of niet wenst te hebben in een auto.

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Volkswagen Private Lease

Bekijk hieronder andere Volkswagen modellen die je kan leasen:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

makkelijk opzegbaar

Zelf samenstellen

Service & onderhoud