Volkswagen Tiguan

Volkswagen staat natuurlijk bekend voor zijn kleine, leuke en sportieve auto’s zoals de Up, Polo en Golf. Maar ook voor grotere auto’s kan je terecht bij de Duitse automaker. De Volkswagen Tiguan is een ideale kandidaat voor de leaserijder die op zoek is naar een SUV.

Op deze pagina vind je meer over de private lease mogelijkheden voor de VW Tiguan.

volkswagen tiguan private lease
HomeVolkswagen Private LeaseVolkswagen Tiguan Private Lease
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Volkswagen Tiguan Private Lease

In de video hiernaast wordt alles uitgelegd over de nieuwe Volkswagen Tiguan. Standaard wordt die geleverd met vijf volwaardige zitplaatsen, maar je kan ook nog kijken naar de Tiguan Allspace. Op die manier heb je zelfs plek voor zeven personen.

Stel snel je ideale Tiguan samen, en zoek tussen de aanbiedingen door. Op deze pagina tonen we je alvast diverse aanbiedingen van de leasemaatschappijen. Zo betaal je nooit te veel voor je private lease Tiguan.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Volkswagen Tiguan Uitvoeringen

Zoals gezegd kan je zowel de Tiguan verkrijgen als leaseauto met vijf of zeven zitplaatsen. Verder kan je ook nog kiezen uit vele mogelijkheden. Als we naar de uitvoeringen kijken, kan je kiezen uit Comfortline, Highline of Business.

Ook kan je de auto meenemen met een DSG-automaat, vierwielaandrijving en met diverse motoren. Bijvoorbeeld de 1.4 TSI met 92 of 110 kw, of de 2.0 TSI met 132 kw. Ook verkrijgbaar in de diesel uitvoering.

Tiguan Comfortline

Vanaf € 465,- per maand

Tiguan Comfortline

Vanaf € 495,- per maand

Volkswagen Tiguan Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Volkswagen Tiguan deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Volkswagen Tiguan vergelijken

Ben je geïnteresseerd in de Volkswagen Tiguan? Dan kan je kijken naar de diverse aanbiedingen en deals. Ook kan je gaan vergelijken. Omdat er vele mogelijkheden zijn qua uitvoeringen, die je zelf ook nog samen kan stellen, zijn er ook vele prijzen.

Daardoor kan het erg lastig worden om goed overzicht te houden. Het is daarom verstandig om te bedenken wat je allemaal wilt in een auto. Denk daarbij ook aan de opties die je aangeboden worden. Heb je bijvoorbeeld graag een automaat, cruise control, parkeersensoren of een ingebouwd navigatiesysteem? Allemaal dingen om over na te denken voordat je begint met vergelijken.

Vraag ook zeker een proefrit aan, om zo te kunnen zien wat je echt nodig denkt te hebben.

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Volkswagen Private Lease

Bekijk hieronder andere Volkswagen modellen die je kan leasen:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

DUIDELIJK CONTRACT

Zelf samenstellen

Service & onderhoud