Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo. Door Volkswagen omschreven als de ‘meest innovatieve auto in zijn klasse’. De nieuwe Polo is inderdaad erg luxe uitgerust met diverse innovaties. Denk aan de automatisch airconditioning of Adaptive Cruise Control.

De VW Polo is al jaren een van de populairste auto’s in zijn klasse. Ook als private lease auto is de Polo erg geschikt. De instapprijs is relatief laag, en het is een hele leuk auto om in te rijden en om naar te kijken. Daarom kiezen veel mensen voor een VW Polo als private lease.

volkswagen polo
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Volkswagen Polo Private Lease

De Polo behoort tot een van de meest populaire modellen om te leasen. Zowel private lease als zakelijk. Diverse leasemaatschappijen proberen af en toe middels diverse acties meer klanten te trekken. Omdat deze Volkswagen auto zo populair is, zijn er best wel eens Volkswage Polo private lease aanbiedingen.

Op deze pagina vind je ook de aanbieders en aanbiedingen van de auto. Hierdoor betaal je nooit te veel. Op zoek naar een andere goedkope leaseauto of naar de aanbiedingen? Daarvoor hebben we speciale pagina’s ingericht op Privateleaseaanbod.nl.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Volkswagen Polo Uitvoeringen

De Volkswagen Polo is een erg populaire auto, ook zeker onder private lease rijders.

Een van de redenen, is dat je de keuze hebt uit een groot aantal modellen. Die verschillen op de specificaties. De specificaties zullen vooral verschillen in vermogen, verbruik, brandstof en transmissie. Zo kan je een Volkswagen Polo automaat leasen, maar ook met handmatig schakelsysteem. Vaak betaal je voor een automaat wel wat meer, maar geeft natuurlijk ook meer gemak.

Kijk vooral naar de aanbieders welke uitvoeringen ze allemaal aanbieden, en vraag een proefrit aan.

VW-Polo-Comfortline

Polo Comfortline

Vanaf € 319,- per maand

VW-Polo-Highline

Polo Highline

Vanaf € 329,- per maand

Volkswagen Polo Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Volkswagen Polo deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Volkswagen Polo vergelijken

Omdat er erg veel uitvoeringen zijn van de Volkswagen Polo, doe je er goed aan om de modellen en prijzen te vergelijken.

Allereerst is het belangrijk om te weten waar je naar op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld een automaat (meestal tegen een meerprijs), of is een handmatig schakelen ook goed? Verder is het belangrijk om te kijken naar welke uitvoering je wilt qua vermogen. Meer vermogen zal duurder zijn. Ook omdat het verbruik hoger zal liggen, en je dus vaker zal moeten tanken. Door het aanvragen van een proefrit kan je er achter komen wat voor een opties je graag hebt, en hoe je de auto zelf ervaart. Dit kan gewoon gratis bij de leasemaatschappij.

Als je dat op een rijtje hebt, kan je goed kijken naar de aanbiedingen. Deze kan je vergelijken, om zo de Volkswagen Polo te vinden die bij jou private lease wensen en kosten past.

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Volkswagen Private Lease

Bekijk hieronder andere Volkswagen modellen die je kan leasen:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

Duidelijk contract

Zelf samenstellen

Service & onderhoud