Volkswagen Private Lease

Je rijdt al een Volkswagen vanaf € 199,- per maand!

Volkswagen logo

Beste Volkswagen Lease Modellen

Als je voor een Volkswagen private lease auto gaat, dan heb je keuze uit veel verschillende modellen. Als je op zoek bent naar een grotere auto, of een kleinere, met meer vermogen, meer technische snufjes of zo voordelig mogelijk. Bij Volkswagen is er altijd wel een auto die aan jouw wensen voldoet. Private lease wagens van Volkswagen doen het daarom ook erg goed. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de private lease deals bij VW.

Hieronder zie je de Volkswagen auto’s die erg in trek zijn bij de bezoekers van Privateleaseaanbod.nl. 

volkswagen polo

Volkswagen Polo

Met de Volkswagen Polo heeft VW een van de populairste auto's. Ook als private lease auto is deze Volkswagen ongekend populair.

VW Golf Private lease

Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf is net wat stoerder en sportiever dan de Polo. Wil je wat meer luxe en sportiviteit, dan kan de Golf ideaal zijn voor jou.

Volkswagen Up private lease

Volkswagen Up!

Ook de Volkswagen Up is als private lease auto erg populair. Dat komt door zijn kleine omvang en zijn erg aantrekkelijke lease prijs.

volkswagen tiguan private lease

Volkswagen Tiguan

Als je een sportieve SUV als private lease auto wil hebben, past de Volkswagen Tiguan wellicht erg goed bij jou. Duitse kwaliteit in een grotere jas.

VW-T-Roc-private-lease

Volkswagen T-Roc

Als de Tiguan nog iets te groot is, kan je eens naar de Volkswagen T-Roc kijken. Dit is de compacte SUV van Volkswagen, die natuurlijk ook erg sportief blijft.

e-Golf

Volkswagen e-Golf

Volkswagen is ook druk bezig met hybride en elektrische auto's. Zo kan je bijvoorbeeld de Golf krijgen in een elektrische uitvoering.

Vast Maandbedrag

Alles Inclusief

Snel Geleverd

Online Vergelijken

Elektrische Volkswagen

Elektrisch rijden wordt gezien als de toekomst vanwege de innovatieve en duurzame kenmerken. Gelukkig biedt Volkswagen ook enkele opties tot e-Auto’s!

Volkswagen maakt als automerk en leasemaatschappij elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Zo kun je tegenwoordig jouw Golf of Up! switchen naar een e-Golf of e-Up! Nog steeds bepaal jij alle eigenschappen van de auto en voldoet deze uiteraard ook aan de kwaliteit die je gewend bent. Dit maal rijd je echter in een elektrische auto.

Naast dat elektrisch rijden enorm zuinig is, is het ook nog eens hartstikke fijn voor je portemonnee! Met dezelfde karaktertrekken en luxe design als voorgaande modellen, zijn de e-Golf en e-Up! ook nog eens ontzettend betaalbaar.

Bekijk de voordelen van elektrisch rijden:

 • Veel belastingvoordeel
 • Minder bijtelling
 • Lage onderhoudskosten
 • Lagere (brandstof)kosten per kilometer
 • Geen wegenbelasting & BPM
 • Een schoon milieu!

Volkswagen Automaat

Het private leasen van een automatische Volkswagen wordt door velen gezien als een verhoogd comfort en meer ontspanning tijdens het rijden. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo’n automaat?

Volkswagen heeft de automaat in het leven geroepen om mensen meer rust te bezorgen tijdens het rijden in bijvoorbeeld drukke steden. Zo hoef je niet meer na te denken over het op- en terugschakelen bij lastig verkeer. Het grote verschil blijft toch echt bij de transmissiebak, deze is namelijk zwaarder dan de handmatige transmissiebak. Doordat de auto zwaarder uitvalt, zal de wegenbelasting ook wat hoger worden.

DSG-Automaat

Volkswagen biedt nu echter ook een optie tot DSG-Automaat. Deze is nog soepeler in de transmissie en verlaagt het tijdsverlies bij het schakelen. Je trekt dus extra snel op!

Doordat je schakelmomenten korter worden, heb je heerlijk genoeg ook een lager verbruik. Het zal dus de investering waard zijn. Afhankelijk van je private lease model kan je ook zelf het schakelen assisteren met flippers of knoppen achter het stuur.

Stappenplan Private Lease

Zoals als vaker genoemd, is private lease te vergelijken met het huren van een auto. De huurperiode is alleen wel een stuk langer. Afhankelijk van waar je voor kiest, is dat 12 tot 60 maanden (dus 1 tot 5 jaar). Hieronder een stappenplan wat ongeveer gevolgd wordt gedurende het traject.

1. Auto Uitzoeken

Het begint allemaal met het uitzoeken van een auto. Op Privateleaseaanbod.nl tonen we je het overzicht van auto’s die je kan leasen. Daarbij wordt ook een (vanaf) leaseprijs genoemd, welke van het meest gangbare contract is. Op die manier kan je ook al selecteren op je prijswensen.

2. Contract Samenstellen

Als je een leuke auto hebt gevonden, dan ga je het contract samenstellen. Dat doe je onder anderen op basis van je verwachte aantal kilometers per jaar. Ook kan je voor welke periode het contract mag duren, en eventueel persoonlijke extra’s.

3. Aanvraag Opsturen

Vervolgens kan je het contract opsturen, of in feite de leaseauto aanvragen. Hier volgt vaak een financiële test om te kijken of je daadwerkelijk in staat bent om het leasebedrag te betalen. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van een BKR kredietcheck.

4. Contract Tekenen

Als je aanvraag is goedgekeurd, dan zal je het contract toegestuurd krijgen om die vervolgens te ondertekenen. Daarna gaat de maatschappij aan de slag om te zorgen dat je de leaseauto voor de deur krijgt.

Voorwaarden Private Lease

Als je een Volkswagen auto als private lease wagen krijgt, dan kan je ervan uitgaan dat de leasemaatschappij een hoop voor je regelt. Op die manier hoef je zelf niet zo veel meer te regelen, en kan je ongerust rondrijden in je lease auto. Jij hoeft je alleen maar zorgen te maken over de brandstof zodat je kan rijden.

Leasemaatschappij regelt:

 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Schade & Reparatie
 • Wegenbelasting
 • BTW
 • Verzekering
 • Pechhulp

Jij regelt zelf:

 • Brandstof
 • Boetes
 • Kosten voor tolwegen
 • Auto wassen