Volkswagen Private Lease

Toont alle 7 resultaten

Als je voor een Volkswagen private lease auto gaat, dan heb je keuze uit veel verschillende modellen. Als je op zoek bent naar een grotere auto, of een kleinere, met meer vermogen, meer technische snufjes of zo voordelig mogelijk. Bij Volkswagen is er altijd wel een auto die aan jouw wensen voldoet. Private lease wagens van Volkswagen doen het daarom ook erg goed. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de private lease deals bij VW.

Elektrische Volkswagen

Elektrisch rijden wordt gezien als de toekomst vanwege de innovatieve en duurzame kenmerken. Gelukkig biedt Volkswagen ook enkele opties tot e-Auto’s!

Volkswagen maakt als automerk en leasemaatschappij elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Zo kun je tegenwoordig jouw Golf of Up! switchen naar een e-Golf of e-Up! Nog steeds bepaal jij alle eigenschappen van de auto en voldoet deze uiteraard ook aan de kwaliteit die je gewend bent. Dit maal rijd je echter in een elektrische auto.

Naast dat elektrisch rijden enorm zuinig is, is het ook nog eens hartstikke fijn voor je portemonnee! Met dezelfde karaktertrekken en luxe design als voorgaande modellen, zijn de e-Golf en e-Up! ook nog eens ontzettend betaalbaar.

Bekijk de voordelen van elektrisch rijden:

  • Veel belastingvoordeel
  • Minder bijtelling
  • Lage onderhoudskosten
  • Lagere (brandstof)kosten per kilometer
  • Geen wegenbelasting & BPM
  • Een schoon milieu!

Volkswagen Automaat

Het private leasen van een automatische Volkswagen wordt door velen gezien als een verhoogd comfort en meer ontspanning tijdens het rijden. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo’n automaat?

Volkswagen heeft de automaat in het leven geroepen om mensen meer rust te bezorgen tijdens het rijden in bijvoorbeeld drukke steden. Zo hoef je niet meer na te denken over het op- en terugschakelen bij lastig verkeer. Het grote verschil blijft toch echt bij de transmissiebak, deze is namelijk zwaarder dan de handmatige transmissiebak. Doordat de auto zwaarder uitvalt, zal de wegenbelasting ook wat hoger worden.

DSG-Automaat

Volkswagen biedt nu echter ook een optie tot DSG-Automaat. Deze is nog soepeler in de transmissie en verlaagt het tijdsverlies bij het schakelen. Je trekt dus extra snel op!

Doordat je schakelmomenten korter worden, heb je heerlijk genoeg ook een lager verbruik. Het zal dus de investering waard zijn. Afhankelijk van je private lease model kan je ook zelf het schakelen assisteren met flippers of knoppen achter het stuur.