Toyota Aygo

De Toyota Aygo is het compactste model van Toyota en hierdoor enorm scherp geprijsd. Verder is het natuurlijk hartstikke handig om zo’n kleine auto te hebben, dit maakt ‘m erg handig in zowel smalle straten als grote steden.

De Aygo zal je tevens verbazen met z’n strakke design, welke net vernieuwd is. Met zo’n frisse start is deze private lease perfect voor mensen die comfortabel willen reizen en zorgeloos willen vertrouwen op een veilige auto.

Toyota Aygo Private Lease
HomeToyota Private LeaseToyota Aygo Private Lease
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Toyota Aygo Private Lease

De Toyota Aygo is vooral erg fijn vanwege z’n compacte design. Dit merk je aan alles, het komt erg van pas tijdens het rijden maar ook bij parkeren. Verder heb je nog de keuze om een 3- of 5-deurs Aygo te nemen, alles zoals jij het wilt. Toyota biedt de nieuwste technologieën voor de moderne gebruiker, hierdoor blijf je altijd verbonden!

De Aygo is enorm geschikt als veilige auto en zal dit gevoel ook zeker afgeven op de bestuurder. De private lease heeft bijvoorbeeld functies om botsingen te voorkomen en alerts wanneer je de snelbaan verlaat. Voor meer aanpassingen bekijk je de uitvoeringen hieronder!

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Toyota Aygo Uitvoeringen

De Toyota Aygo komt in verschillende versies. Zo biedt een meerprijs per maand, functies als Apple Carplay of een parkeerhulpcamera. Je zou naast nieuwe multimedia functies ook kunnen kijken naar design updates. Hierbij kun je denken aan het aanpassen van de kleur of velgen.

Het model van Toyota komt momenteel in maar liefst vijf verschillende modellen. Klinkt misschien veel, maar je bent er zo achter welke bij je past! De vijf modellen Aygo x, x-fun, x-play, x-joy en x-cite bieden allemaal hun eigen fantastische specificaties. Met het all-in private lease pakket van Toyota neem je zo jouw perfecte model de weg op!

Toyota-aygo-lease

AYGO x

Vanaf € 189,- per maand

AYGO x-play

Vanaf € 229,- per maand

Toyota Aygo Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Toyota Aygo deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Toyota Aygo vergelijken

Nu je een beetje een idee hebt van de mogelijke modellen, ben je waarschijnlijk aan het bekijken welke functies belangrijk voor je zijn. Wat je zorgeloos kan meenemen in je beslissing is het fijne Toyota All-In Private Lease pakket. Bij de prijs inbegrepen krijg je dan:

  • Wegenbelasting
  • Verzekering
  • Onderhoud
  • Pechhulp
  • Bandenservice

Deze extra’s zijn zeker niet ongewenst! Toyota is een erg betrouwbare auto fabrikant en laat je zeker niet in de kou staan. Je kan bij ze terecht voor een volledig samengestelde auto voor hun vaste lage private lease tarief. Mocht je nog willen kijken welk model je het liefst voor gaat, vraag dan direct een proefrit aan!

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Toyota Private Lease

Bekijk hieronder andere Toyota modellen die je kan leasen:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

DUIDELIJK CONTRACT

Zelf samenstellen

Service & onderhoud