Toyota Private Lease

Toont alle 7 resultaten

Voor een vast bedrag per maand kan je in een Toyota auto rondrijden. Dat doe je met private lease. Daarvoor betaal je maandelijks een bedrag voor de auto, onderhoud, verzekeringen, belastingen, etc. Zelf moet je brandstof regelen. Bij Toyota heb je keuze uit diverse modellen die weer in diverse uitvoeringen beschikbaar zijn. Kijk gerust eens naar de modellen om te zien of die bij jou passen.

Over Toyota

Toyota is een Japans automerk dat in 1935 met de eerste auto kwam. De markt in Japan was echter nog niet zo groot als de rest van de wereld, dus had het bedrijf moeite met het verkopen van de auto’s.

Ondertussen is het natuurlijk een wereldwijd bekend bedrijf, en staat het bekend om de betrouwbaarheid van de auto’s.

Onafhankelijke consumentenorganisaties (zoals de Consumentenbond in Nederland) hebben dit al meerdere malen in hun onderzoeken weten te bevestigen.

Ook staat Toyota bekend om de Prius, waarmee hybride auto’s groot werden, en wat de deuren open deed voor meer elektrische auto’s op de weg.

Een Toyota leasen

Een gloednieuw Toyota rijden voor een vast maandbedrag, dat wil toch iedereen? Met private lease is dat mogelijk. Je betaalt een vast bedrag per maand en daarvoor krijg je een hele nieuwe auto.

Voordat het zover is, zal je eerst een auto moeten kiezen. Bijvoorbeeld de Aygo of Yaris. Vervolgens kan je daarvoor nog een uitvoering kiezen, en kan je andere accessoires of kleuren kiezen.

Daarna kan je kijken naar de duur van het leasen. Vaak is dit van 12 tot 60 maanden, in periodes van 1 jaar in principe. Hoe langer de duur, hoe voordeliger het vaste maandbedrag.

Ook moet je nog bepalen hoeveel kilometers je per jaar ongeveer rijdt. Aan de hand daarvan wordt ook de prijs mede bepaald. Dit kan je vaak nog wel aanpassen als je de auto bijvoorbeeld vaker wilt gaan gebruiken.