Toyota Private Lease

Een Toyota Private Lease heb je al vanaf € 199,- per maand!

toyota private lease logo

Toyota Private Lease Modellen

Voor een vast bedrag per maand kan je in een Toyota auto rondrijden. Dat doe je met private lease. Daarvoor betaal je maandelijks een bedrag voor de auto, onderhoud, verzekeringen, belastingen, etc. Zelf moet je brandstof regelen. Bij Toyota heb je keuze uit diverse modellen die weer in diverse uitvoeringen beschikbaar zijn. Kijk gerust eens naar de modellen om te zien of die bij jou passen.

Hieronder zie je een aantal Toyota auto’s die de bezoekers van Privateleaseaanbod.nl waarderen.

Toyota-aygo-lease

Toyota Aygo

De Aygo is een van de populairste private lease auto's in het goedkope segment. Dat komt omdat het een erg wendbare auto is die perfect is voor de stad.

toyota-yaris-private-lease

Toyota Yaris

De Yaris is wat minder populair dan de Aygo, maar is ook een goede auto. Sowieso staan de auto's van de Japanse maker Toyota wel bekend om hun degelijkheid, en daar behoort de Yaris ook zeker toe.

Vast Maandbedrag

Alles Inclusief

Snel Geleverd

Online Vergelijken

Over Toyota

Toyota is een Japans automerk dat in 1935 met de eerste auto kwam. De markt in Japan was echter nog niet zo groot als de rest van de wereld, dus had het bedrijf moeite met het verkopen van de auto’s.

Ondertussen is het natuurlijk een wereldwijd bekend bedrijf, en staat het bekend om de betrouwbaarheid van de auto’s.

Onafhankelijke consumentenorganisaties (zoals de Consumentenbond in Nederland) hebben dit al meerdere malen in hun onderzoeken weten te bevestigen.

Ook staat Toyota bekend om de Prius, waarmee hybride auto’s groot werden, en wat de deuren open deed voor meer elektrische auto’s op de weg.

Een Toyota leasen

Een gloednieuw Toyota rijden voor een vast maandbedrag, dat wil toch iedereen? Met private lease is dat mogelijk. Je betaalt een vast bedrag per maand en daarvoor krijg je een hele nieuwe auto.

Voordat het zover is, zal je eerst een auto moeten kiezen. Bijvoorbeeld de Aygo of Yaris. Vervolgens kan je daarvoor nog een uitvoering kiezen, en kan je andere accessoires of kleuren kiezen.

Daarna kan je kijken naar de duur van het leasen. Vaak is dit van 12 tot 60 maanden, in periodes van 1 jaar in principe. Hoe langer de duur, hoe voordeliger het vaste maandbedrag.

Ook moet je nog bepalen hoeveel kilometers je per jaar ongeveer rijdt. Aan de hand daarvan wordt ook de prijs mede bepaald. Dit kan je vaak nog wel aanpassen als je de auto bijvoorbeeld vaker wilt gaan gebruiken.

Stappenplan Private Lease

Zoals als vaker genoemd, is private lease te vergelijken met het huren van een auto. De huurperiode is alleen wel een stuk langer. Afhankelijk van waar je voor kiest, is dat 12 tot 60 maanden (dus 1 tot 5 jaar). Hieronder een stappenplan wat ongeveer gevolgd wordt gedurende het traject.

1. Auto Uitzoeken

Het begint allemaal met het uitzoeken van een auto. Op Privateleaseaanbod.nl tonen we je het overzicht van auto’s die je kan leasen. Daarbij noemen we ook een (vanaf)prijs van de lease auto. Auto gevonden? Dan kan je bijvoorbeeld een proefrit of een vrijblijvende offerte aanvragen.

2. Contract Samenstellen

Als je een leuke auto hebt gevonden, dan ga je het contract samenstellen. Dat doe je onder anderen op basis van je verwachte aantal kilometers per jaar. Ook kan je voor welke periode het contract mag duren, en eventueel persoonlijke extra’s.

3. Aanvraag Opsturen

Vervolgens kan je het contract opsturen, of in feite de leaseauto aanvragen. Hier volgt vaak een financiële test om te kijken of je daadwerkelijk in staat bent om het leasebedrag te betalen. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van een BKR kredietcheck.

4. Contract Tekenen

Als je aanvraag is goedgekeurd, dan zal je het contract toegestuurd krijgen om die vervolgens te ondertekenen. Daarna gaat de maatschappij aan de slag om te zorgen dat je de leaseauto voor de deur krijgt.

Voorwaarden Toyota Private Lease

Het leasen van een auto lijkt dus ideaal. Hieronder zie je nog eens wat je zelf moet regelen, en wat de leasemaatschappij voor je zal regelen. Lees zelf ook zeker goed het leasecontract door.

Leasemaatschappij regelt:

 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Schade & Reparatie
 • Wegenbelasting
 • BTW
 • Verzekering
 • Pechhulp

Jij regelt zelf:

 • Brandstof
 • Boetes
 • Kosten voor tolwegen
 • Auto wassen
 • Eigen Risico