Tesla Model X

Elektrisch rijden met Tesla, beter kan het haast niet. Toch doet de autofabrikant er nog een schepje bovenop met de Tesla Model X. Een ruime SUV met fors bereik en elektromotor. Daarnaast ziet hij er fantastisch uit en is de auto als private lease ook zeker erg betrouwbaar.

Op deze pagina vind je meer over de Model X, specificaties en uitvoeringen. Vraag hier ook een offerte of proefrit aan!

tesla model x private lease
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Tesla Model X Private Lease

Tesla is z’n concurrente net een stapje voor dankzij allerlei moderne technologieën. Zo zie je de Autopilot en connectie met de smartphone app. Verder gaat er ontzettend veel automatisch en beschikt de Tesla Model X over erg veel bagageruimte. De kofferbak is tevens om te zetten naar zitplaatsen waardoor je maar lieft zeven personen kan vervoeren.

Een ander tof detail zijn de zogenaamde Falcon-vleugeldeuren. Hiermee win je toch net wat aanzien in combinatie met de rest van het strakke design.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Tesla Model X Uitvoeringen

De Tesla Model X komt in twee verschillende uitvoeringen: de Long Range en de Performance. Zoals de naam al enigszins verklapt, streven beide auto’s diezelfde naam na.

Het ene model heeft hierdoor een bereik van 507km en gaat dus net wat langer mee dan de Model X Performance. Deze heeft dan weer een verbeterde vormgeving van het interieur en de iconische Ludicrous Mode welke ook nog eens een schepje bovenop de prestaties doet.

De elektromotor bestaat uit twee motoren die zowel samen als onafhankelijk kunnen werken. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat één motor uitvalt.

tesla model x private lease

Model X Long Range

Vanaf € 998,- per maand

tesla model x private lease

Model X Performance

Vanaf € 1185,- per maand

Tesla Model X Abonnement

Bekijk hieronder een stel van onze Tesla Model X deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Tesla Model X vergelijken

De SUV van Tesla heeft enorm veel voordelen. Kijk hierbij bijvoorbeeld naar de vormgeving, prestaties en lage CO2-uitstoot. Verder biedt hij enorm veel ruimte en hoort elektrisch rijden zeker bij de visie voor de toekomst.

Uiteraard biedt Privateleaseaanbod.nl nog meer elektrische auto’s welke dan weer goedkoper zijn in prijs. Zo kun je kijken bij Peugeot, Seat of Citroën, zij bieden ook weer heel andere innovatieve technologieën.

Toch voor een Tesla gaan? Neem dan ook de Tesla Model 3 en Model S in overweging! Zorgeloos elektrisch rijden is zeker één van de hoofdwaarden van Tesla en dit is ook zeker te zien aan hun auto’s.

Wil je de auto zelf ervaren voordat je gaat private leasen? Vraag dan direct gratis een proefrit aan!

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Tesla Private Lease

Bekijk hieronder andere Tesla modellen die je kan leasen:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

Duidelijk contract

Zelf samenstellen

Service & onderhoud