Tesla Model 3

Tesla is één van de nieuwste automerken op de markt en erg bekend vanwege z’n elektrische auto’s. Het laatste model biedt vele opties en hoge prestaties. Toch past hij perfect in het plaatje van dagelijkse 

Op deze pagina vind je meer over de private lease mogelijkheden voor de Tesla Model 3, en andere Tesla modellen.

tesla-model-3
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Tesla Model 3 Private Lease

Hiernaast zie je in de video heel snel een hele hoop specificaties langs flitsen. Dit is tevens een erg goede indruk van de Model 3. Met een hoge acceleratie en gericht op performance biedt de auto een enorm fijne rijervaring.

Verder heeft de nieuwste Tesla een enorm groot bereik van maar liefst 530+ km en zelfs vele veiligheidsfuncties. Veiligheid staat centraal maar er is desalniettemin rekening gehouden met comfort en fijne functies die je het leven net allemaal wat gemakkelijker maken.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Tesla Model 3 Uitvoeringen

De elektrische model 3 komt in drie verschillende versies. Deze verschillen allemaal in prijs, maar voornamelijk in functies en prestaties.

Het begint bij de Standard Range Plus welke al verkrijgbaar is vanaf € 422,- per maand. Deze heeft een gedeeltelijk premium interieur en een actieradius van 120 km kleiner dan de Model 3 Performance.

Zowel de Long Range als de Performance versie van de Tesla Model 3 bieden beide interessante voordelen. Zo kun je kiezen voor hoge prestaties of een enorm bereik. Beide modellen hebben een All-Wheel Drive elektromotor.

Model 3 Long Range

Vanaf € 525,- per maand

Model 3 Performance

Vanaf € 582,- per maand

Tesla Model 3 Abonnement

Bekijk hieronder onze beste Model 3 deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Tesla Model 3 vergelijken

Hiervoor heb je al een idee gekregen van het private leasen van een Tesla, maar waar ben je eigenlijk naar op zoek?

We hebben veel elektrische auto’s in ons aanbod welke weer net andere features hebben dan de Tesla. Mocht je nou al zeker weten dat het een Tesla moet worden, dan zou je ook nog de Model S of Model X kunnen overwegen.

De Model S is de eerste variant van Tesla en is geheel gebouwd voor High Performance en groen rijden. De Model X is enorm geschikt voor mensen met bijvoorbeeld een groot gezin of veel passagiers. Verder is hij enorm ruim en passen er zeven mensen in. Alle modellen zijn elektrisch aangedreven dus dit biedt al vele voordelen.

Toch de Model 3? Dan is dit een zeer luxueuze, innovatieve en sportieve private lease auto voor mensen die van nieuw houden. Vraag hieronder direct een proefrit aan!

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Tesla Private Lease

Bekijk hieronder de Tesla Model S en Model X bij meer interesse in elektrische private lease:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

Duidelijk contract

Zelf samenstellen

Service & onderhoud