Tesla Private Lease

Toont alle 3 resultaten

Benieuwd of je ook een Tesla als private lease auto kan hebben? Het is mogelijk! Hieronder zie je de Tesla auto’s die erg in trek zijn bij de bezoekers van Privateleaseaanbod.nl. Zo rijd je weg in een Model S, Model X of Model 3, en betaal je daar een vast maandbedrag voor.

Vanwege de lage bijtelling van elektrische auto’s, is Tesla één van de meest aantrekkelijke private lease merken. Naast hoge prestaties bieden de auto’s ook enorm veel comfort en hebben ze een professioneel en strak ontwerp.

Tesla Model S

De hoogste performance van de drie Tesla modellen. De elektrische Model S is enorm sportief en heeft een fantastisch design. De eerste auto van Tesla heeft tevens een extra performance feature welke de private lease nog aantrekkelijker maakt!
Vraag direct een proefrit aan.

Tesla Model X

De Model X lease je voornamelijk voor z’n ruimte en hoge comfort. Als hoge crossover SUV biedt de Tesla X plaats voor tot wel zeven passagiers. Verder heb je eindeloos veel ruimte voor bagage.
Bekijk nu de mogelijkheden voor de private lease van een Tesla Model X!

Tesla Model 3

Wil je de Model 3 private leasen? Dat is zeker geen slecht idee. De nieuwste auto van Tesla is enorm zuinig en uiteraard laag in bijtelling. Het kleine broertje van de Model X en S doet echter zeker niet onder aan prestaties. Tevens de meest scherp geprijsde van de drie!

Elektrische Tesla

De modellen van Tesla zijn allemaal elektrisch en brengen daarom vele fiscale voordelen met zich mee. Bij zowel het financieren als het leasen van een Tesla betaal je erg weinig belasting en krijg je verschillende vrijstellingen.

Bij elektrische private lease auto’s betaal je slechts 8% bijtelling gedurende 60 maanden. Verder kan je aanspraak maken op een zogenaamde MIA-regeling, en deze geeft je de mogelijkheid nog eens 13,5% af te trekken van de aanschafkosten van je fiscale winst.

Verder kan je ook gebruik maken van verscheidene elektrische laadpalen door heel het land en betaal je geen motorrijtuigenbelasting. Elektrisch rijden worden door vele gemeenten binnen Nederland bevorderd wegens de lage CO2-uitstoot.

Prestaties en Motor

Mede dankzij de elektromotor van de Tesla, maakt het jouw private lease ervaring nog een stukje mooier. Zo heb je naast een enorm hoge acceleratie ook nog eens een hele hoop andere mooie prestaties.

Het rijden van een automaat wordt gezien als erg rustgevend en met de motor van Tesla is dit ook nog eens erg krachtig. Zo heb je een dual motor met elektrische aandrijving en All-Wheel Drive. De tractie en koppel gaan geheel automatisch en soepel en passen zich aan op de weersomstandigheden.

De performance wordt mede ondersteund door hoge aerodynamica maar levert zeker niet in op het bereik. Voor alle modellen geldt een hoge actieradius en toegang tot vele Supercharger laadstations.

Tesla doet er verder nog een schepje bovenop met de beruchte Autopilot. Deze functie, die afhangt van 12 ultrasone sensoren, biedt je hoge veiligheid en comfort om jou het autorijden tijdelijk uit handen te nemen. De toekomst is hier!