Tesla Private Lease

Je rijdt een Tesla al vanaf € 499,- per maand!

tesla private lease logo

Tesla Private Lease Modellen

Benieuwd of je ook een Tesla als private lease auto kan hebben? Het is mogelijk! Hieronder zie je de Tesla auto’s die erg in trek zijn bij de bezoekers van Privateleaseaanbod.nl. Zo rijd je weg in een Model S, Model X of Model 3, en betaal je daar een vast maandbedrag voor.

Vanwege de lage bijtelling van elektrische auto’s, is Tesla één van de meest aantrekkelijke private lease merken. Naast hoge prestaties bieden de auto’s ook enorm veel comfort en hebben ze een professioneel en strak ontwerp. Bekijk hieronder ons aanbod en vraag direct een offerte aan!

tesla model s private lease

Tesla Model S

De hoogste performance van de drie Tesla modellen. De elektrische Model S is enorm sportief en heeft een fantastisch design. De eerste auto van Tesla heeft tevens een extra performance feature welke de private lease nog aantrekkelijker maakt!
Vraag direct een proefrit aan.

tesla model x private lease

Tesla Model X

De Model X lease je voornamelijk voor z'n ruimte en hoge comfort. Als hoge crossover SUV biedt de Tesla X plaats voor tot wel zeven passagiers. Verder heb je eindeloos veel ruimte voor bagage.
Bekijk nu de mogelijkheden voor de private lease van een Tesla Model X!

tesla-model-3

Tesla Model 3

Wil je de Model 3 private leasen? Dat is zeker geen slecht idee. De nieuwste auto van Tesla is enorm zuinig en uiteraard laag in bijtelling. Het kleine broertje van de Model X en S doet echter zeker niet onder aan prestaties. Tevens de meest scherp geprijsde van de drie!

Vast Maandbedrag

Alles Inclusief

Snel Geleverd

Online Vergelijken

Elektrische Tesla

De modellen van Tesla zijn allemaal elektrisch en brengen daarom vele fiscale voordelen met zich mee. Bij zowel het financieren als het leasen van een Tesla betaal je erg weinig belasting en krijg je verschillende vrijstellingen.

Bij elektrische private lease auto’s betaal je slechts 8% bijtelling gedurende 60 maanden. Verder kan je aanspraak maken op een zogenaamde MIA-regeling, en deze geeft je de mogelijkheid nog eens 13,5% af te trekken van de aanschafkosten van je fiscale winst.

Verder kan je ook gebruik maken van verscheidene elektrische laadpalen door heel het land en betaal je geen motorrijtuigenbelasting. Elektrisch rijden worden door vele gemeenten binnen Nederland bevorderd wegens de lage CO2-uitstoot.

Prestaties en Motor

Mede dankzij de elektromotor van de Tesla, maakt het jouw private lease ervaring nog een stukje mooier. Zo heb je naast een enorm hoge acceleratie ook nog eens een hele hoop andere mooie prestaties.

Het rijden van een automaat wordt gezien als erg rustgevend en met de motor van Tesla is dit ook nog eens erg krachtig. Zo heb je een dual motor met elektrische aandrijving en All-Wheel Drive. De tractie en koppel gaan geheel automatisch en soepel en passen zich aan op de weersomstandigheden.

De performance wordt mede ondersteund door hoge aerodynamica maar levert zeker niet in op het bereik. Voor alle modellen geldt een hoge actieradius en toegang tot vele Supercharger laadstations.

Tesla doet er verder nog een schepje bovenop met de beruchte Autopilot. Deze functie, die afhangt van 12 ultrasone sensoren, biedt je hoge veiligheid en comfort om jou het autorijden tijdelijk uit handen te nemen. De toekomst is hier!

Stappenplan Private Lease

Zoals als vaker genoemd, is private lease te vergelijken met het huren van een auto. De huurperiode is alleen wel een stuk langer. Afhankelijk van waar je voor kiest, is dat 12 tot 60 maanden (dus 1 tot 5 jaar). Hieronder een stappenplan wat ongeveer gevolgd wordt gedurende het traject.

1. Auto Uitzoeken

Het begint allemaal met het uitzoeken van een auto. Op Privateleaseaanbod.nl tonen we je het overzicht van auto’s die je kan leasen. Daarbij noemen we ook een (vanaf)prijs van de lease auto. Auto gevonden? Dan kan je bijvoorbeeld een proefrit of een vrijblijvende offerte aanvragen.

2. Contract Samenstellen

Als je een leuke auto hebt gevonden, dan ga je het contract samenstellen. Dat doe je onder anderen op basis van je verwachte aantal kilometers per jaar. Ook kan je voor welke periode het contract mag duren, en eventueel persoonlijke extra’s.

3. Aanvraag Opsturen

Vervolgens kan je het contract opsturen, of in feite de leaseauto aanvragen. Hier volgt vaak een financiële test om te kijken of je daadwerkelijk in staat bent om het leasebedrag te betalen. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van een BKR kredietcheck.

4. Contract Tekenen

Als je aanvraag is goedgekeurd, dan zal je het contract toegestuurd krijgen om die vervolgens te ondertekenen. Daarna gaat de maatschappij aan de slag om te zorgen dat je de leaseauto voor de deur krijgt.

Voorwaarden Tesla Lease

Bij het private leasen van een Tesla krijg je via de leasemaatschappijen hele nette deals. Om misverstanden te voorkomen vind je hieronder wat wel en niet inbegrepen is in jouw private lease contract. Lees het contract zelf ook altijd goed door.

Leasemaatschappij regelt:

 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Schade & Reparatie
 • Wegenbelasting
 • BTW
 • Verzekering
 • Pechhulp

Jij regelt zelf:

 • Brandstof
 • Boetes
 • Kosten voor tolwegen
 • Auto wassen
 • Eigen Risico