Seat Mii

De Seat Mii werd door Seat in 2019 vernieuwd naar de Seat Mii electric, en is de eerste volledige elektrische auto van deze fabrikant. Tegenwoordig is de Mii enkel nog als een elektrische auto te verkrijgen. Dat maakt de auto natuurlijk een zeer milieuvriendelijke keuze.

Deze auto lijkt perfect voor iemand die op zoek is naar een compacte, zuinige auto voor het stadsverkeer. Toch is die ruim van binnen, en makkelijk in gebruik voor een familie door zijn vijf deuren.

Kijk op deze pagina meer over de private lease opties voor de Mii electric.

seat-mii-electric-private-lease
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Seat Mii Private Lease

In de video zie je de veelzijdige Seat Mii electric. Zo wordt het interieur getoond en zie je de opties die de auto bezit. Bijvoorbeeld Lane Assist, parkeersensoren, en regensensor en een actieradius van 260 km. Ook wordt het beeld gecreëerd dat het een erg leuke en speelse auto betreft. En zeker ook interessant voor de jongere generatie.

De Seat Mii is dus een erg leuke auto om te hebben. Als private lease auto is dat ook zo, want hij is relatief goedkoop en het scheelt je een hoop gedoe. Kijk gerust een naar de diverse deals voor deze auto.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Seat Mii Uitvoeringen

De Seat Mii electric kan je in twee uitvoeringen krijgen. Dat is de standaard versie (zonder extra naam) of de Plus versie. Beide uitvoeringen zijn al ruim uitgerust, maar de Plus versie heeft natuurlijk net wat extra opties voor een hogere prijs.

Standaard ontvang je de uitvoering met bijvoorbeeld al sportstoelen voor, verkeersbordenherkenning, automatische airco en een 5 inch kleurenscherm. Bij de upgrade krijg je bijvoorbeeld grotere lichtmetalen velgen, licht- en regensensoren meer speakers en verwarmbare stoelen.

Wat de beste uitvoering is voor jou? Dat ligt aan je wensen. Vraag eens een proefrit aan om daar achter te komen.

Mii electric

Vanaf € 465,- per maand

Mii electric Plus

Vanaf € 495,- per maand

Seat Mii electric Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Seat Mii electric deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Seat Mii electric vergelijken

De Seat Mii electric is een van de goedkoopste volledig elektrische auto’s op de markt, en is daardoor erg interessant als auto. Omdat het voor private lease begrippen ook een relatief voordelige auto is, is hij daar ook erg in trek.

Als je ook interesse hebt in de Seat Mii als (private lease) auto, dan doe je er goed aan om de aanbiedingen te vergelijken. Deze verschillen namelijk erg (door de uitvoeringen en opties) en zo kan je een hoop geld besparen en de beste uitvoering vinden.

Dit kan je doen door eerst na te gaan wat voor een auto opties je zou willen hebben. Hier kan je achter komen door bijvoorbeeld een proefrit aan te vragen. Zo merk je meteen of je de auto verder in gebruik ook leuk vindt. Via de leasemaatschappijen kan je vaak een gratis proefrit aanvragen.

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Seat Private Lease

Zie ook de andere Seat private lease opties:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

Duidelijk contract

Zelf samenstellen

Service & onderhoud