Seat Private Lease

Toont alle 6 resultaten

Private lease kan je natuurlijk ook doen in combinatie met auto’s van SEAT. Hiermee kan je voor een vast bedrag per maand in een nieuw SEAT rijden, ideaal.

Elektrische SEAT

Net als eigenlijk alle andere automerken, heeft ook SEAT elektrische private lease auto’s. Bijvoorbeeld met de Mii, maar ook auto’s als de Leon, Tarraco en Cupra zijn (binnenkort) leverbaar als (gedeeltelijke) elektrische auto’s. Dat wil zeggen, ze zijn of wel hybride of wel helemaal elektrisch.

Elektrisch rijden heeft een paar voordelen. Zo maak je geen gebruik van fossiele brandstoffen, en help je daarmee bij aan een beter milieu. Ook is er meer ruimte in de auto, omdat je geen grote motor meer nodig hebt. Verder betaal je per kilometer ook minder, omdat de brandstofkosten voor elektriciteit lager liggen dan voor benzine of diesel.

Daarnaast is het ook zo dat elektrisch rijden erg stil is. Veel mensen ervaren dat als fijn.

Over SEAT

SEAT is een automerk uit Spanje, en opgericht in 1950. SEAT is een afkorting van Sociedad Española de Automóviles de Turismo. Al snel na de introducties van de eerste auto’s, was het bedrijf succesvol.

Uiteindelijk heeft Volkswagen een aandeel genomen in SEAT, waardoor het ook een beetje Duitse roots heeft gekregen.

Dit uit zich in het brede aanbod aan auto’s dat SEAT levert, ook voor private lease. Zo zijn er de stadsauto’s als de Mii, maar ook auto’s zoals de Ibiza die al veel langer mee gaan (die verscheen in de jaren ’80). Ook brengt het merk volwaardige SUV’s op de markt.

Mocht je dus op zoek zijn naar een private lease auto, dan zit je bij SEAT ook wel goed qua auto’s. Alleen nog bepalen welke het beste bij je past.