SEAT Private Lease

Je rijdt al een SEAT vanaf € 269,- per maand!

seat private lease logo

SEAT Private Lease Modellen

Private lease kan je natuurlijk ook doen in combinatie met auto’s van SEAT. Hiermee kan je voor een vast bedrag per maand in een nieuw SEAT rijden, ideaal.

Zie hieronder het aanbod dat je kan vinden op Privateleaseaanbod.nl. 

Seat Leon Private Lease

SEAT Leon

De sportieve SEAT Leon is er voor de rijder die graag wat sportiever wilt rijden.

seat-mii-electric-private-lease

SEAT Mii electric

De Mii is leverbaar als elektrische auto, en is een van de voordeligste op de markt.

Vast Maandbedrag

Alles Inclusief

Snel Geleverd

Online Vergelijken

Elektrische SEAT

Net als eigenlijk alle andere automerken, heeft ook SEAT elektrische private lease auto’s. Bijvoorbeeld met de Mii, maar ook auto’s als de Leon, Tarraco en Cupra zijn (binnenkort) leverbaar als (gedeeltelijke) elektrische auto’s. Dat wil zeggen, ze zijn of wel hybride of wel helemaal elektrisch.

Elektrisch rijden heeft een paar voordelen. Zo maak je geen gebruik van fossiele brandstoffen, en help je daarmee bij aan een beter milieu. Ook is er meer ruimte in de auto, omdat je geen grote motor meer nodig hebt. Verder betaal je per kilometer ook minder, omdat de brandstofkosten voor elektriciteit lager liggen dan voor benzine of diesel.

Daarnaast is het ook zo dat elektrisch rijden erg stil is. Veel mensen ervaren dat als fijn.

Over SEAT

SEAT is een automerk uit Spanje, en opgericht in 1950. SEAT is een afkorting van Sociedad Española de Automóviles de Turismo. Al snel na de introducties van de eerste auto’s, was het bedrijf succesvol.

Uiteindelijk heeft Volkswagen een aandeel genomen in SEAT, waardoor het ook een beetje Duitse roots heeft gekregen.

Dit uit zich in het brede aanbod aan auto’s dat SEAT levert, ook voor private lease. Zo zijn er de stadsauto’s als de Mii, maar ook auto’s zoals de Ibiza die al veel langer mee gaan (die verscheen in de jaren ’80). Ook brengt het merk volwaardige SUV’s op de markt.

Mocht je dus op zoek zijn naar een private lease auto, dan zit je bij SEAT ook wel goed qua auto’s. Alleen nog bepalen welke het beste bij je past.

Stappenplan Private Lease

Zoals als vaker genoemd, is private lease te vergelijken met het huren van een auto. De huurperiode is alleen wel een stuk langer. Afhankelijk van waar je voor kiest, is dat 12 tot 60 maanden (dus 1 tot 5 jaar). Hieronder een stappenplan wat ongeveer gevolgd wordt gedurende het traject.

1. Auto Uitzoeken

Het begint allemaal met het uitzoeken van een auto. Op Privateleaseaanbod.nl tonen we je het overzicht van auto’s die je kan leasen. Daarbij noemen we ook een (vanaf)prijs van de lease auto. Auto gevonden? Dan kan je bijvoorbeeld een proefrit of een vrijblijvende offerte aanvragen.

2. Contract Samenstellen

Als je een leuke auto hebt gevonden, dan ga je het contract samenstellen. Dat doe je onder anderen op basis van je verwachte aantal kilometers per jaar. Ook kan je voor welke periode het contract mag duren, en eventueel persoonlijke extra’s.

3. Aanvraag Opsturen

Vervolgens kan je het contract opsturen, of in feite de leaseauto aanvragen. Hier volgt vaak een financiële test om te kijken of je daadwerkelijk in staat bent om het leasebedrag te betalen. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van een BKR kredietcheck.

4. Contract Tekenen

Als je aanvraag is goedgekeurd, dan zal je het contract toegestuurd krijgen om die vervolgens te ondertekenen. Daarna gaat de maatschappij aan de slag om te zorgen dat je de leaseauto voor de deur krijgt.

Voorwaarden SEAT Private Lease

Bij je SEAT private lease deal zijn de volgende dingen geregeld. Lees wel altijd nog het contract na, dit kan per leasemaatschappij namelijk net wat anders liggen.

Leasemaatschappij regelt:

 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Schade & Reparatie
 • Wegenbelasting
 • BTW
 • Verzekering
 • Pechhulp

Jij regelt zelf:

 • Brandstof
 • Boetes
 • Kosten voor tolwegen
 • Auto wassen
 • Eigen Risico