Renault ZOE

599

Een elektrische auto als private lease auto rijden? Dat kan, bijvoorbeeld met de elektrische Renault ZOE. Deze auto is een van de weinige volledige elektrische auto’s die je als private lease wagen kan krijgen. De ZOE is al een tijdje op de markt, maar Renault heeft niet stil gezeten en heeft een nieuwe versie gelanceerd. Daarmee is bijvoorbeeld de actieradius vergroot naar zo’n 400 km.

Hier lees je meer over de private lease mogelijkheden met de Renault ZOE.

Beschrijving

Renault ZOE Private Lease

In de video zie je een redelijk uitgebreide review van de Renault ZOE door Autovisie TV. Ze gaan in op een aantal zaken van de ZOE waarom de auto goed is en waar ze net wat missen. Waar ze in ieder geval over te spreken zijn, is de verhoging van de actieradius naar 400 km.

Kijk snel verder voor meer informatie over de Renault ZOE in combinatie met een private lease deal.

Renault ZOE Uitvoeringen

De Renault ZOE kan je in een paar verschillende uitvoeringen krijgen. Standaard krijg je de ZOE Life uitvoering. Met een upgrade kan je kiezen voor de Zen of de Intens uitvoering. Beide zijn ongeveer even duur qua upgrade ten opzichte van het goedkoopste (Life) model.

De Zen heeft een licht interieur en een ioniseerapparaat en een vervuilingsensor. Met die sensor kan je stoffen en bacteriën buiten de deur houden. De Intens heeft juist een donker interieur en is meer in het teken van een sportieve auto.

Renault ZOE vergelijken

Als je interesse hebt in de elektrische Renault ZOE als private lease auto, dan doe je er goed aan om alvast even naar de aanbiedingen en deals te kijken. Per aanbieder kunnen die namelijk erg verschillen.

Dat komt mede omdat er een aantal uitvoeringen van de ZOE op de markt zijn. Die hebben net wat andere opties, waardoor de prijs verschilt. Omdat er zoveel keuze is, kan het erg lastig zijn om nog een goed overzicht te behouden. Het is daarom verstandig om van te voren te bepalen waar je naar op zoek bent in een auto. Zo wordt het vergelijken een stuk makkelijker.

Door bijvoorbeeld een proefrit te maken in de ZOE leer je niet alleen de auto kennen, maar kan je ook beter een indicatie geven wat voor een opties je noodzakelijk acht. Of gewoon graag zou willen hebben, of juist niet natuurlijk.

Extra informatie

Merk

Renault

Model

ZOE

Brandstof

Elektrisch

Carrosserie

Hatchback

Transmissie

Automaat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Renault ZOE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.