Renault Twingo

Als je aan een compacte stadsauto denkt, kom je al snel op de Renault Twingo uit. De Twingo behoort tot de kleinste en goedkoopste groep auto’s. Door de interessante prijs, is de Twingo ook erg in trek als private lease auto. Daarnaast rijdt de nieuwe Twingo erg leuk en is het te zien als de ideale stadsauto.

Hier vertellen we je meer over de Twingo als auto en de private lease opties voor deze auto.

renault-twingo-private-lease
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Renault Twingo Private Lease

De video hiernaast toont je de mogelijkheden met de Renault Twingo. Zo zie je dat ondanks zijn formaat, je nog genoeg spullen kwijt kan in de kofferbak. Verder zie je ook dat je de Twingo helemaal naar wens kan stylen. De kleur, de strepen, de wielen, allemaal naar wens aan te passen. Verder zit de auto vol met nieuwe technologieën.

Geïnteresseerd in de Renault Twingo? Bekijk dan eens de deals en aanbiedingen die je hier kan vinden en vraag bijvoorbeeld een proefrit aan.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Renault Twingo Uitvoeringen

De Renault Twingo kan je als leaseauto verkrijgen in een paar uitvoeren. Allereerst is er de Basis uitvoering. Dit is een Twingo zonder extra opties. Daarmee is die wel heel erg voordelig. Verder kan je ook nog kiezen naar een Comfort uitvoering, met bijvoorbeeld makkelijke verstellingen voor je spiegels, stuurwiel en stoel.

Dan is er ook nog de Luxe uitvoering. Hierbij heb je bijvoorbeeld opties zoals elektronische airco, parkeersensoren, regensensor en cruise control. De uitvoeringen van de Twingo verschillen dus redelijk in de mogelijkheden. Bedenk daarom wat je graag wilt hebben, en of dat in je budget past.

twingo-mango-lease

Twingo Basis

Vanaf € 199,- per maand

twingo-mango-lease

Twingo Luxe

Vanaf € 249,- per maand

Renault Twingo Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Renault Twingo deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Renault Twingo vergelijken

Lijkt de Twingo je de ideale private lease auto? Kijk dan eens naar de deals die je op deze pagina kan vinden van de leasemaatschappijen. Die kan je vergelijken om te kijken waar je het beste terecht kan.

Omdat er erg veel mogelijkheden zijn qua opties, is het goed om te bedenken wat je wilt in een auto. Vind je een basis uitvoering bijvoorbeeld al voldoende, of heb je liever wat meer luxe. Concreter gezegd, heb je extra geld over voor dingen als cruise control, parkeersensoren of automatisch verstelbare buitenspiegels.

Om daarachter te komen, is het vaak een goed idee om eens een proefrit te maken. Op die manier kom je erachter of je de auto zelf ook leuk vindt, en of je nog opties mist of juist noodzakelijk acht. Via de leasemaatschappijen op Privateleaseaanbod kan je zo’n proefrit aanvragen.

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Renault Private Lease

Kijk ook eens naar andere Renault modellen voor private lease:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

Duidelijk contract

Zelf samenstellen

Service & onderhoud