Renault Megane

De Renault Megane is een veelzijdige auto. Zo is het een handige auto om te gebruiken in het dagelijks stadsverkeer, maar kan je ook makkelijk en comfortabel langere stukken rijden.

De nieuwe Megane is een stuk milieuvriendelijker. Zo is de auto grotendeels recyclebaar en rijdt hij ook een stuk zuiniger. Het is daarmee een van de duurzaamste auto’s die je op het moment kan rijden.

Verder op deze pagina tonen we je de mogelijkheden van de Renault Megane in combinatie met private lease.

Renault-Megane-Private-Lease
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Renault Megane Private Lease

In de video laat de Consumentenbond zien dat de Megane het opneemt tegen de Volkswagen Golf, en dat de auto zich daar prima mee kan meten. Zo is de sturing van de auto een stuk beter geworden, waardoor je sportiever kan rijden met de Megane.

Kijk gerust naar de deals en aanbiedingen van deze auto van Renault. Zo vind je de private lease deal die goed bij je past.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Renault Megane Uitvoeringen

Je kan de Renault Megane in een aantal uitvoeringen krijgen. Allereerst kan je kiezen voor de reguliere Megane, of de Megane Estate. De Estate is de stationwagen uitvoering. De Megane zelf kan je krijgen in drie uitvoeringen: Basis, Comfort en Luxe.

De Basis uitvoering is al redelijk goed uitgerust. Denk daarbij aan cruise control en elektrische ramen en buitenspiegels. Met de Comfort krijg je iets meer, bijvoorbeeld elektronische airco met verschillende zones en een leder bekleed stuurwiel. De Luxe uitvoering gaat nog en stap verder met bijvoorbeeld parkeersensoren en een elektrische handrem.

Megane-Lease

Megane Basis

Vanaf € 465,- per maand

Megane Luxe

Vanaf € 495,- per maand

Renault Megane Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Renault Megane deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Renault Megane vergelijken

Als deze auto je een interessante lease auto lijkt, dan kan je eens gaan kijken naar de deals en aanbiedingen die we op deze pagina hebben gesorteerd. Die kan je vergelijken om de beste deal te vinden.

Er zijn natuurlijk veel opties mogelijk met de Renault Megane, waardoor het vergelijken lastig kan zijn. Naast de diverse uitvoeringen kan je zelf namelijk ook nog diverse opties toevoegen aan de auto.

Om het vergelijken van deals makkelijker te maken, is het verstandig om al een beeld te hebben wat je ongeveer wilt hebben in de auto. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een parkeersensor of elektrische airco. Daar kan je goed achter komen door het maken van een proefrit. Zo leer je de auto goed kennen, en je kan ook direct de opties verkennen. Vervolgens kan je makkelijker vergelijken en voor de goedkoopste private lease deal gaan.

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

Duidelijk contract

Zelf samenstellen

Service & onderhoud