Renault Captur

De Renault Captur is een auto voor de reizende familie. Een ruime SUV met oneindig veel opties. Voor een relatief lage prijs, rijd je de Renault Captur met alles inbegrepen.

Binnen de korste keren vraag je een proefrit aan en maak je gebruik van de zuinige en enorm veilige automaat. Een leuk pluspunt, de Captur is uitgerust met een audiosysteem van de hoogste kwaliteit waardoor je je nooit meer verveelt in de auto!

Renault Captur Private Lease
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Renault Captur Private Lease

De Captur van Renault is een echte feel good auto. De auto maakt je leven nog mooier en makkelijker en zeker als je hem private leaset! Je hoeft nergens meer aan te denken, behalve om te tanken.

Zeker bij de Captur krijg je echt waar voor je geld. Het is een ruime auto en je betaalt een erg lage prijs voor alle features waar de auto over beschikt. Ook met alle uitvoeringen en verschillende modellen, kan je de auto helemaal laten ontwikkelen zoals jij hem het liefste wilt! Bekijk hieronder meer informatie over de mogelijkheden en het aanvragen van een proefrit.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Renault Captur Uitvoeringen

De Renault Captur is onder andere uitgerust met de nieuwste innovatieve systemen om je zorgeloos van A naar B te krijgen. Denk hierbij aan technologieën als rijhulpsystemen en park-assist. Ook krijg je toegang tot één van de nieuwste multimedia-systemen maar bovenal een heel luxe gevoel tijdens het rijden van de auto.

Renault biedt verschillende versies aan voor dit specifieke model; zo heb je de Captur Life, Limited, Intens, Version S en Initiale Paris. Het klinkt misschien enigszins overweldigend maar het verschil zit ‘m met name in de uitrusting. Waar het ene type vooral focus heeft op veiligheid, is de ander met name uitgerust met geavanceerde multimedia.

Renault Captur Private Lease

Captur Life

Vanaf € 299,- per maand

Captur Intens

Vanaf € 349,- per maand

Renault Captur Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Renault Captur deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Renault Captur vergelijken

Gelukkig heb je zo te zien interesse in de Renault Captur! Een goede keuze. Om uit te vinden welk model precies bij je past, is het waardevol om te beslissen waar jouw hoogste prioriteit ligt. Als dit bijvoorbeeld veiligheid is, ga dan voor de Captur Limited. Is het toch luxueus rijden met een indrukwekkend design? Ga dan voor de Captur Version S.

Alle uitvoeringen van de Renault Captur zijn gelukkig wel naar eigen wensen samen te stellen, zo kies je tot in de puntjes wat je wel en niet in jouw auto terug wilt zien. Natuurlijk hebben deze extra’s wel impact op de kosten, houd dus ook rekening met je budget.

Ben je er nog niet helemaal uit? Geen zorgen! Bekijk hier de aanbieders en vraag een proefrit aan waardoor je zelf de Captur kan ervaren.

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Renault Private Lease

Bekijk hieronder andere Renault modellen die je kan leasen:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

DUIDELIJK CONTRACT

Zelf samenstellen

Service & onderhoud