Renault Private Lease

Een privé lease auto van Renault heb je al vanaf € 199,- per maand!

Renault-private-lease

Renault Private Lease Modellen

Bij Renault heb je de keuze uit een groot aanbod aan auto’s. Als je een auto wilt leasen bij Renault, ben je dus waarschijnlijk aan het goede adres. Voor iedereen is er wel een auto te vinden die goed bij hem past.

Een kleinere auto, groter, sportiever of elektrisch. Bij Renault vind je waarschijnlijk wel een goede private lease auto voor jou. Ook kan je die natuurlijk nog met diverse opties nog meer naar wens aanpassen. Kijk hieronder een de verschillende auto’s van Renault die in aanmerking komen voor een private lease deal.

Renault-clio-private-lease

Renault Clio

Al jaren is de Renault Clio een van de populairste auto's om te kopen of leasen. Een sportieve auto, met toch genoeg ruimte voor bijvoorbeeld je gezin.

Renault Captur

Een relatief kleine SUV, bijvoorbeeld in vergelijking tot de Kadjar, maar wel erg sportief. Dat is de Renault Captur. Vraag een proefrit aan voor deze auto, en je wordt al snel verliefd.

Renault-Megane-Private-Lease

Renault Megane

De Renault Megane lijkt een ideale auto voor mensen die zowel korte als lange stukken met een auto moeten rijden, en dat in luxe willen doen.

Renault Kadjar

Renault biedt ook wat grotere auto's. Zoals deze Renault Kadjar. Deze SUV is erg sportief en heeft een strak en stijlvol design. Kijk op de Kadjar pagina voor meer informatie over deze auto.

renault-twingo-private-lease

Renault Twingo

De Twingo is de meest voordelige Renault die je kan krijgen. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een auto die erg wendbaar is (bijvoorbeeld in de stad).

Renault-ZOE-private-lease

Renault ZOE

Wil je een elektrische auto van Renault? Dan kan je eens kijken naar de Renault ZOE. Momenteel nog een van de weinige elektrische auto's die je als private lease kan krijgen.

Vast Maandbedrag

Alles Inclusief

Snel Geleverd

Online Vergelijken

Over Renault

Renault is een Franse automaker, die al in 1898 begon. Louis Renault richtte het merk op. Het bedrijf maakte niet enkel auto’s, maar heeft ook vrachtwagens, bussen, taxi’s en 4×4 auto’s ontwikkeld. Door het brede aanbod, werd Renault steeds populairder. Uiteindelijk ging het een alliantie aan met Nissan. Tegenwoordig is Renault vooral bekend om de personenwagens, die in vele verschillende uitvoeringen op de markt komen.

Die personenauto’s zijn dus zeer breed. Je kan voor iedereen wel een geschikte auto vinden bij Renault. Een elektrische auto, compacte, sportieve of juist wat ruimer. Het aanbod van Renault heeft voor ieder wat wils.

Daar komt natuurlijk ook nog bij dat je bij een auto kan kiezen uit verschillende uitvoeringen. Dus met bijvoorbeeld een sterkere motor. Daarnaast kan je zelf de auto nog kan uitrusten met veel verschillende opties en kleuren, waardoor je het helemaal naar wens kan instellen.

Een Renault Leasen

Private lease is het rijden in een nieuwe auto voor een vaste prijs per maand. Je hebt dus geen onverwachte kosten. Deze vorm van het rijden in een auto wordt daarom steeds populairder in Nederland. Ook auto’s van Renault kun je op deze manier rijden.

Voor het maandbedrag waarin je de auto kan rijden, zijn ook de volgende kosten gedekt:

 • Onderhoudskosten
 • Reparatiekosten
 • Autoverzekering (all risk)
 • Wegenbelasting
 • Afschrijving

Uiteindelijk zal je dus zelf alleen brandstof-, parkeerkosten moeten betalen. Ook boetes en schoonmaak van de auto zijn voor eigen kosten. Maar je hebt dus geen last van onverwachte kosten voor bijvoorbeeld een dure reparatie.

Bij Renault auto’s kan je rekenen op scherpe maandprijzen.

Stappenplan Private Lease

Zoals als vaker genoemd, is private lease te vergelijken met het huren van een auto. De huurperiode is alleen wel een stuk langer. Afhankelijk van waar je voor kiest, is dat 12 tot 60 maanden (dus 1 tot 5 jaar). Hieronder een stappenplan wat ongeveer gevolgd wordt gedurende het traject.

1. Auto Uitzoeken

Het begint allemaal met het uitzoeken van een auto. Op Privateleaseaanbod.nl tonen we je het overzicht van auto’s die je kan leasen. Daarbij noemen we ook een (vanaf)prijs van de lease auto. Auto gevonden? Dan kan je bijvoorbeeld een proefrit of een vrijblijvende offerte aanvragen.

2. Contract Samenstellen

Als je een leuke auto hebt gevonden, dan ga je het contract samenstellen. Dat doe je onder anderen op basis van je verwachte aantal kilometers per jaar. Ook kan je voor welke periode het contract mag duren, en eventueel persoonlijke extra’s.

3. Aanvraag Opsturen

Vervolgens kan je het contract opsturen, of in feite de leaseauto aanvragen. Hier volgt vaak een financiële test om te kijken of je daadwerkelijk in staat bent om het leasebedrag te betalen. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van een BKR kredietcheck.

4. Contract Tekenen

Als je aanvraag is goedgekeurd, dan zal je het contract toegestuurd krijgen om die vervolgens te ondertekenen. Daarna gaat de maatschappij aan de slag om te zorgen dat je de leaseauto voor de deur krijgt.

Voorwaarden Renault Private Lease

Ga je een Renault leasen? Dan krijg je ongetwijfeld een goede deal. Het is wel goed om te weten waar de leasemaatschappij voor zorgt, en wat je zelf moet regelen. Hieronder kort genoemd, maar lees zelf ook zeker het leasecontract door.

Leasemaatschappij regelt:

 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Schade & Reparatie
 • Wegenbelasting
 • BTW
 • Verzekering
 • Pechhulp

Jij regelt zelf:

 • Brandstof
 • Boetes
 • Kosten voor tolwegen
 • Auto wassen
 • Eigen Risico