Renault Private Lease

Toont alle 6 resultaten

Bij Renault heb je de keuze uit een groot aanbod aan auto’s. Als je een auto wilt leasen bij Renault, ben je dus waarschijnlijk aan het goede adres. Voor iedereen is er wel een auto te vinden die goed bij hem past.

Een kleinere auto, groter, sportiever of elektrisch. Bij Renault vind je waarschijnlijk wel een goede private lease auto voor jou. Ook kan je die natuurlijk nog met diverse opties nog meer naar wens aanpassen.

Over Renault

Renault is een Franse automaker, die al in 1898 begon. Louis Renault richtte het merk op. Het bedrijf maakte niet enkel auto’s, maar heeft ook vrachtwagens, bussen, taxi’s en 4×4 auto’s ontwikkeld. Door het brede aanbod, werd Renault steeds populairder. Uiteindelijk ging het een alliantie aan met Nissan. Tegenwoordig is Renault vooral bekend om de personenwagens, die in vele verschillende uitvoeringen op de markt komen.

Die personenauto’s zijn dus zeer breed. Je kan voor iedereen wel een geschikte auto vinden bij Renault. Een elektrische auto, compacte, sportieve of juist wat ruimer. Het aanbod van Renault heeft voor ieder wat wils.

Daar komt natuurlijk ook nog bij dat je bij een auto kan kiezen uit verschillende uitvoeringen. Dus met bijvoorbeeld een sterkere motor. Daarnaast kan je zelf de auto nog kan uitrusten met veel verschillende opties en kleuren, waardoor je het helemaal naar wens kan instellen.

Een Renault Leasen

Private lease is het rijden in een nieuwe auto voor een vaste prijs per maand. Je hebt dus geen onverwachte kosten. Deze vorm van het rijden in een auto wordt daarom steeds populairder in Nederland. Ook auto’s van Renault kun je op deze manier rijden.

Voor het maandbedrag waarin je de auto kan rijden, zijn ook de volgende kosten gedekt:

  • Onderhoudskosten
  • Reparatiekosten
  • Autoverzekering (all risk)
  • Wegenbelasting
  • Afschrijving

Uiteindelijk zal je dus zelf alleen brandstof-, parkeerkosten moeten betalen. Ook boetes en schoonmaak van de auto zijn voor eigen kosten. Maar je hebt dus geen last van onverwachte kosten voor bijvoorbeeld een dure reparatie.

Bij Renault auto’s kan je rekenen op scherpe maandprijzen.