Peugeot 5008

Mocht je interesse hebben in een SUV die ruimte biedt voor een uitgebreide vakantie of groot gezin? Dan is de Peugeot 5008 de juiste oplossing. De auto biedt een nieuwe dimensie en heeft ondanks een compact design toch veel ruimte.

Bekijk hier verder de private lease opties of vraag direct een offerte aan voor jouw Peugeot!

Peugeot 5008 private lease
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Peugeot 5008 Private Lease

De Peugeot 5008 beschikt over 7 stoelen voor veel passagiers of ruimte tijdens het reizen. De SUV rijdt erg betrouwbaar, of je nu alleen of met anderen reist. Hij is uitgerust met de beste innovatieve features welke je nog meer rust geven tijdens het rijden.

Je kan genieten van de SUV in drukke steden of lange ritten door de bergen. Zo ook beschikt de auto over de iconische Peugeot i-Cockpit en zelfs massagestoelen voorin de auto. Het stijlvolle design geven de auto een fantastische indruk en rijsensatie.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Peugeot 5008 Uitvoeringen

De Peugeot 5008 komt in twee verschillende modellen, de SUV GT en SUV GT-Line. Verder zijn er drie verschillende varianten welke toegepast kunnen worden op deze modellen. Dit zijn de Active, Allure en Access.

Deze komen allemaal met nieuwe functies in de auto en technologieën die beter binnen het model passen. De private lease Peugeot 5008 is geheel zelf samen te stellen. De SUV komt met zestaks automatische transmissie en de kofferback is zelfs om te bouwen tot oplaadstation voor een optionele e-bike.

Peugeot 5008 private lease

5008 SUV GT

Vanaf € 524,- per maand

Peugeot 5008 private lease

5008 SUV GT-Line

Vanaf € 552,- per maand

Peugeot 5008 Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Peugeot 5008 deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Peugeot 5008 vergelijken

Als stadsauto is de Peugeot 5008 erg betrouwbaar en laag in verbruik. Met vele functies en de nieuwste technologieën kan jij fantastisch genieten van de rijsensaties in deze uitgebreide auto. Verder heb jij altijd beschikking over een automatische transmissie en de keuze uit een BlueHDi, PureTech of THP motor.

In de categorie efficiënte SUV’s is de 5008 zeker het overwegen waard, dan wel de winnaar. Met een laag verbruik, scherpe bijtelling en vele features, is de auto een heerlijke compagnon. 

De sportieve auto heeft ambianceverlichting in het interieur geïntegreerd en keuze uit 17″, 18″ of zelfs 19″ lichtmetalen velgen. Om meer ruimte te creëren is de private lease uitgerust met een panoramisch dak. Ook kun je kiezen voor een parkeerhulp achter.

Nog steeds niet om? Vraag direct een proefrit of offerte aan om je te laten overtuigen!

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Peugeot Private Lease

Overweeg ook onderstaande Peugeot modellen:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

Duidelijk contract

Zelf samenstellen

Service & onderhoud