Peugeot 308

De Peugeot 308 is dè private lease auto voor mensen die van compact houden maar het rijplezier toch graag ervaren. De hatchback heeft een sterke persoonlijkheid en komt zelfs in de sport variant. Met een eigen stijl en eigen karakter is de 308 echt helemaal jouw ding!

Bekijk deze pagina voor de mogelijkheden of vraag een offerte dan wel proefrit gratis aan!

Peugeot 308 private lease
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Peugeot 308 Private Lease

De avontuurlijk video beschrijft precies hoe de Peugeot 308 voelt, spannend en vol temperament. Het gedurfde design gaat goed samen met z’n sportieve innerlijk. De dynamiek en specificaties van de auto zijn simpelweg niet te ontwijken en de 308 zal dan ook zeker overwogen moeten worden in jouw private lease zoektocht.

De i-Cockpit geeft je precies zo’n behaaglijk gevoel als je hiernaast als indruk krijgt. De hatchback heeft een heerlijke rijstijl en die kan zeker ervaren worden met jouw rijsensaties.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Peugeot 308 Uitvoeringen

De Peugeot 308 komt in drie verschillende uitvoeringen. Hiervan staan er twee hiernaast weergeven, de Berline en SW, afkomstig van de originele Peugeot 308 Style. Het laatste model is een 308 GT Line welke over een extra sportief design beschikt en een net wat betere motor.

De Peugeot 308 GT heeft bijvoorbeeld een BlueHDi motor met EAT8 automatische transmissie. Hiernaast heeft de sport variant een verlaagde vering en dynamischer rijgedrag dan zijn broers dankzij de Driver Sport Pack.

Voor meer info over alle modellen, vraag direct een offerte aan met alle opties!

Peugeot 308 private lease

Peugeot 308 Berline

Vanaf € 425,- per maand

Peugeot 308 private lease

Peugeot 308 SW

Vanaf € 445,- per maand

Peugeot 308 Abonnement

Bekijk hieronder onze actuele Peugeot 308 aanbiedingen.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Peugeot 308 vergelijken

Heb je al interesse gekregen in de 308? Grijp dan nu je kans! De private lease auto komt in verschillende modellen welke allemaal over hun eigen karaktereigenschappen beschikken. Deze zijn erg aanlokkelijk voor jouw eerste private lease.

Mocht je wat sportievers willen, ga dan voor de Peugeot 308 GT Sport. Deze is net als zijn broertjes uitgerust met Apple CarPlay en Android Auto. Verder zijn de auto’s te voorzien van features als Drive Assist, parkeerhulp en zelfs achteruitrijcamera’s. Daarnaast kan je kiezen voor een glazen dak of een speciale lak om jouw 308 helemaal eigen te maken.

De Peugeot 308 Berline en SW hebben de optie om een motor samen te stellen op basis van transmissie (handgeschakeld of automatisch) en vermogen. De compacte hatchback is dus helemaal zelf samen te stellen en in te rijden! Vraag direct jouw gratis proefrit aan.

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Peugeot Private Lease

Voor alternatieven in formaat of vermogen op de Peugeot 308, bekijk onderstaande opties:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

Duidelijk contract

Zelf samenstellen

Service & onderhoud