Peugeot 208

Peugeot is een heerlijk gezinsmerk en maakt auto’s voor ieder wat wils. Vele auto’s worden herzien in design en kenmerken waardoor deze steeds aantrekkelijker worden voor particulieren, mede dankzij de prijs.

Op deze pagina vind je meer over de private lease mogelijkheden voor de Peugeot 208.

peugeot 208 geel
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Peugeot 208 Private Lease

De video hiernaast laat het één en ander los over de allernieuwste Peugeot 208. De auto heeft misschien nog een oude reputatie, maar Peugeot heeft er alles aan gedaan om de 208 weer een jong karakter te geven.

Zo maak je kennis met futuristische eigenschappen en designs van de auto die voor z’n tijd uit gaat.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Peugeot 208 Uitvoeringen

Met een sportief en hip design wordt de 208 een echt verleidelijke auto. Er is nagedacht over elk stukje bij de 5-deurs auto en dit zie je tevens bij z’n elektrische tweelingbroer.

Zo heb je dan ook de nieuw uitgebrachte Peugeot e-208 welke ook een onweerstaanbaar uiterlijk heeft. Daarnaast heeft Peugeot enkele patenten geïmplementeerd, welke terug te zien zijn in het Black Diamond dak, de glanzend zwarte spatschermverbreders. Last but not least hebben beide uitvoeringen, welke hiernaast te zien zijn, gepolijste velgen als ondersteuning voor het kenmerkende uiterlijk.

peugeot e 208

Peugeot e-208

Vanaf € 465,- per maand

e208-gray

Peugeot 208

Vanaf € 495,- per maand

Peugeot 208 Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Peugeot 208 deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Peugeot 208 vergelijken

Heb je interesse in de Peugeot 208? Dan is dit de perfecte kans om te beginnen met het aanvragen van een proefrit. Om de gehele 208 nog wat aantrekkelijker voor je te maken, staan hieronder nog enkele andere features uitgeschreven.

Zowel de elektrische als de brandstof versie van de Peugeot 208 heeft de nieuwe i-Cockpit 3D in het interieur geïntegreerd. Daarnaast maken beide auto’s gebruik van een compact stuurwiel in het design waarnaast een instrumentenpaneel te vinden is. Over het algemeen is de 208 gewoon een erg gave auto vanwege het strakke design en sterke karakter. Ook doen de features zeker niet ten onder t.o.v. concurrenten.

Naast een aan te passen interieurambiance biedt Peugeot de optie om een eigen motor te kiezen met CMP platform. Verder heeft elke motor een automatische transmissie en verschillende technologieën zoals drive assist en parkeerhulp.

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Peugeot Private Lease

Bekijk hieronder andere Peugeot modellen die je kan leasen:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

Duidelijk contract

Zelf samenstellen

Service & onderhoud