Peugeot 208

329

Peugeot is een heerlijk gezinsmerk en maakt auto’s voor ieder wat wils. Vele auto’s worden herzien in design en kenmerken waardoor deze steeds aantrekkelijker worden voor particulieren, mede dankzij de prijs.

Op deze pagina vind je meer over de private lease mogelijkheden voor de Peugeot 208.

Beschrijving

Peugeot 208 Private Lease

De video hiernaast laat het één en ander los over de allernieuwste Peugeot 208. De auto heeft misschien nog een oude reputatie, maar Peugeot heeft er alles aan gedaan om de 208 weer een jong karakter te geven.

Zo maak je kennis met futuristische eigenschappen en designs van de auto die voor z’n tijd uit gaat.

Peugeot 208 Uitvoeringen

Met een sportief en hip design wordt de 208 een echt verleidelijke auto. Er is nagedacht over elk stukje bij de 5-deurs auto en dit zie je tevens bij z’n elektrische tweelingbroer.

Zo heb je dan ook de nieuw uitgebrachte Peugeot e-208 welke ook een onweerstaanbaar uiterlijk heeft. Daarnaast heeft Peugeot enkele patenten geïmplementeerd, welke terug te zien zijn in het Black Diamond dak, de glanzend zwarte spatschermverbreders. Last but not least hebben beide uitvoeringen, welke hiernaast te zien zijn, gepolijste velgen als ondersteuning voor het kenmerkende uiterlijk.

Peugeot 208 vergelijken

Heb je interesse in de Peugeot 208? Dan is dit de perfecte kans om te beginnen met het aanvragen van een proefrit. Om de gehele 208 nog wat aantrekkelijker voor je te maken, staan hieronder nog enkele andere features uitgeschreven.

Zowel de elektrische als de brandstof versie van de Peugeot 208 heeft de nieuwe i-Cockpit 3D in het interieur geïntegreerd. Daarnaast maken beide auto’s gebruik van een compact stuurwiel in het design waarnaast een instrumentenpaneel te vinden is. Over het algemeen is de 208 gewoon een erg gave auto vanwege het strakke design en sterke karakter. Ook doen de features zeker niet ten onder t.o.v. concurrenten.

Naast een aan te passen interieurambiance biedt Peugeot de optie om een eigen motor te kiezen met CMP platform. Verder heeft elke motor een automatische transmissie en verschillende technologieën zoals drive assist en parkeerhulp.

Extra informatie

Merk

Peugeot

Model

208

Brandstof

Benzine, Diesel, Elektrisch

Carrosserie

Hatchback, Stadscombi

Transmissie

Automaat, Handgeschakeld

Leasemaatschappij

Justlease

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peugeot 208” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…