Peugeot 2008

De allernieuwste Peugeot 2008, voor de levenlustige, de sportieve. Deze SUV biedt je verleidelijke kracht en eindeloze rijsensaties. Met een robuust maar toch stijlvol design geeft Peugeot je alles waar je naar op zoek was. Je komt er nu niet meer onder uit.

Vraag direct een proefrit aan of bekijk de deals!

peugeot 2008 private lease
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Peugeot 2008 Private Lease

De SUV van je dromen. Compact, stijlvol en uniek. Het is een mix tussen een stationwagon en nette SUV. Peugeot heeft de 2008 echt voor de gebruiker gemaakt en dus uitgerust met een ruim instrumentenpaneel en groot touchscreen. Zoals de video laat zien is de SUV voor avonturiers, vrienden en sportieve gezinnen. Mensen die nog op het randje durven te leven.

Dankzij het Connect-navigatiesysteem en de i-Cockpit biedt de strak vormgegeven Peugeot jou een onbezorgde reis.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Peugeot 2008 Uitvoeringen

De nieuwe 2008 SUV van Peugeot is niet zomaar in het leven geroepen. Hij biedt naast een fantastische rijervaring ook nog de optie om hem elektrisch te private leasen. Zo krijg je in het geval van zowel de Peugeot 2008 als de e-2008 efficiënte aandrijving en een krachtige verbrandings- of elektrische motor.

Naast deze duurzame features is er van binnen veel comfort en een ruime binnenruimte en bagageruimte. Verder beschikt de e-2008 of regeneratief remmen en beide modellen over een keyless entry systeem. Peugeot is verder bezig met de integratie van en overgang naar autonoom rijden, de 2008 is hier een voorbeeld van en heeft al Drive Assist Plus ingebouwd.

Peugeot 2008 suv

Peugeot 2008

Vanaf € 378,- per maand

Peugeot e-2008

Vanaf € 529,- per maand

Peugeot 2008 Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Peugeot 2008 deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Peugeot 2008 vergelijken

De Peugeot 2008 is eigenlijk een heel verstandige keuze als private lease auto. Dankzij de vele technologische voorzieningen en bijbehorende rijhulpsystemen, is jouw autorit nog nooit zo vloeiend geweest. Verder wordt semi-autonoom rijden nu al mogelijk gemaakt dankzij de sensoren ingebouwd rondom de 2008 en de Drive Assist software. Dit maakt ook rijbaan positionering en adaptieve cruise control mogelijk.

Daarnaast zijn er systemen ingebouwd die de tractie van de SUV aanpassen aan de rijomstandigheden, zo heb je meer of minder grip nodig wanneer je in bijvoorbeeld sneeuw of modder rijdt. Vanwege de ambities van Peugeot is de 2008 SUV enorm veilig gemaakt dankzij systemen zoals distance alert, dodehoekbewaking en snelheidsbegrenzing. Park Assist mag ook niet aan dit pakket ontbreken!

Zodoende is de 2008 all-round een erg goede vriend die jou niet alleen van A naar B brengt maar jou zelfs dan de beste ervaring mogelijk geeft, en iedereen die meerijdt.

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Peugeot Private Lease

Bekijk hieronder andere Peugeot modellen die je kan leasen:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

Duidelijk contract

Zelf samenstellen

Service & onderhoud