Peugeot 108

314

Peugeot heeft een van de kleinere auto’s die mooi compact en comfortabel zijn: de Peugeot 108. Met de 108 heb je plek voor vier personen, en kan je makkelijk in de stad rondrijden door de kleine afmetingen.

De Peugeot 108 is als private lease wagen een van de voordeligste. Kijk op deze pagina voor meer informatie over deze auto en hoe het zit met de private lease opties.

Beschrijving

Peugeot 108 Private Lease

In de video zie je de Peugeot 108 verschijnen met een aantal intelligente opties. Bijvoorbeeld dat je een waarschuwing krijgt als je (onbedoeld) een rijbaan wisselt, reageren op het verkeer door te stoppen en een achteruit rij camera.

De Peugeot 108 is een erg interessante auto om prive te leasen. We geven je de aanbiedingen van diverse leasemaatschappijen, zodat je zelf een duidelijke keuze kan maken voor de perfecte deal.

Peugeot 108 Uitvoeringen

De Peugeot 108 kan je in een paar uitvoeringen krijgen. Allereerst is er de 108 Access, daarbij heb je de goedkoopste versie van de 108. Daarna kan je kiezen voor de 108 Access, die met iets meer standaard opties komt. Een upgrade verder en je hebt de 108 Allure, die ook weer wat meer standaard opties heeft. Dan is er ook nog de 108 Special.

Zelf kan je de uitvoeringen ook nog aanpassen. Bijvoorbeeld met de kleur of extra opties. Op die manier kan je bijvoorbeeld met de Active uitvoering ook gewoon airconditioning hebben.

Peugeot 108 vergelijken

Als de Peugeot je een interessante (stads)auto lijkt om als private lease wagen te hebben, dan kan je eens gaan kijken naar de diverse deals van de aanbieders en die vergelijken. Houd er rekening mee dat er veel mogelijkheden zijn, en dat de deals daarom ook erg kunnen verschillen.

Om dat wat makkelijker te maken, is het goed om te weten wat je zelf wilt hebben in de auto. Aan de hand daarvan kan je kijken naar een specifieke uitvoering of opties op een auto. Dat maakt het vergelijken van de private lease auto’s een stuk makkelijker.

Wat ook zeker helpt, is om in dit geval een proefrit in de Peugeot 108 aan te vragen. Door zo’n proefrit kan je de auto ervaren, en ook met de opties in de auto. Daardoor bedenk je wat voor een opties je graag hebt, en welke je wellicht nog mist. Zo kan je een goed overwogen keuze maken.

Extra informatie

Merk

Peugeot

Model

108

Brandstof

Benzine

Leasemaatschappij

Ikrij.nl, Justlease

Carrosserie

Stadscombi

Transmissie

Handgeschakeld

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peugeot 108” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…