Peugeot Private Lease

Je kan al in een Peugeot rijden vanaf € 189,- per maand!

peugeot private lease logo

Peugeot Private Lease Modellen

Peugeot is een partij die erg in trek is bij mensen die op zoek zijn naar een private lease auto. Dat komt omdat Peugeot veel auto’s heeft waarvoor je een private lease contract kan afsluiten. Die auto’s vallen ook allemaal in net andere klassen, waardoor er een breed aanbod is van lease auto’s van Peugeot.

In onderstaand overzicht zie je de auto’s die je op Privateleaseaanbod.nl kan vinden van deze Franse automaker.

Peugeot-108-private-lease

Peugeot 108

De kleinste en voordeligste auto van Peugeot, de 108. Ideaal voor stadsverkeer en daarom ook erg geliefd.

peugeot 208 geel

Peugeot 208

Op zoek naar meer sportiviteit in een auto? Dan kan de 208 geschikt zijn voor jou.

Peugeot 308 private lease

Peugeot 308

Ook de 308 is een wat sportievere hatchback, en erg geliefd onder mensen die rijplezier hebben en wat meer ruimte.

peugeot 2008 private lease

Peugeot 2008

Peugeot biedt ook SUV modellen aan, waaronder deze 2008.

Peugeot-3008-private-lease

Peugeot 3008

Op zoek naar iets meer in een SUV, dan kan je kiezen voor de 3008. Die heeft net wat meer innovaties dan de 2008.

Peugeot 5008 private lease

Peugeot 5008

De 5008 is uitermate geschikt voor gezinnen die ruimte nodig hebben, bijvoorbeeld als ze op vakantie gaan.

Vast Maandbedrag

Alles Inclusief

Snel Geleverd

Online Vergelijken

Elektrische Peugeot

Elektrisch rijden neemt flink aan populariteit toe. Dat zie je bijvoorbeeld in het aanbod van elektrische private lease auto’s. Ook Peugeot heeft diverse auto’s in elektrische of hybride uitvoeringen. Daardoor heb je erg veel keuze bij deze fabrikant.

Elektrisch rijden is natuurlijk goed voor het milieu. Daarnaast geeft het ook een fijn rijgenot. Door de stille aandrijving hoor je niet veel van de auto, en door de aandrijving is er direct koppel beschikbaar. Daardoor wordt het accelereren bijvoorbeeld een stuk makkelijker. En dat draagt mee aan het rijplezier.

Verder bespaar je met elektrisch rijden ook op de brandstofkosten. Elektriciteit is immers voordeliger dan bijvoorbeeld benzine of diesel. De lease auto zal maandelijks wel wat meer kosten. Daarin zal je dus een afweging moeten maken.

Over Peugeot

Peugeot is een automerk uit Frankrijk, en onderdeel van PSA waar ook Citroen bij hoort.

Peugeot staat natuurlijk bekend om de auto’s die ze maken. Maar ze maken bijvoorbeeld ook scooters. In het verleden heeft Peugeot van alles gemaakt, waaronder fietsen en gereedschap.

Verder staat het merk bekend om de degelijkheid van de auto’s. Bijvoorbeeld in Afrika zie je nog oude Peugeot auto’s uit de jaren ’50 en ’60 rondrijden, die nog niks lijken te mankeren. In die regio’s staat het merk ook bekend als ‘de leeuw’.

Ook internationaal wordt het merk als goed beschouwd. Dat zie je bijvoorbeeld in de diverse prijzen die ze binnenhalen. Bijvoorbeeld met de Europese auto van het jaar, die ze al meerdere keren in ontvangst hebben mogen nemen.

Stappenplan Private Lease

Zoals als vaker genoemd, is private lease te vergelijken met het huren van een auto. De huurperiode is alleen wel een stuk langer. Afhankelijk van waar je voor kiest, is dat 12 tot 60 maanden (dus 1 tot 5 jaar). Hieronder een stappenplan wat ongeveer gevolgd wordt gedurende het traject.

1. Auto Uitzoeken

Het begint allemaal met het uitzoeken van een auto. Op Privateleaseaanbod.nl tonen we je het overzicht van auto’s die je kan leasen. Daarbij noemen we ook een (vanaf)prijs van de lease auto. Auto gevonden? Dan kan je bijvoorbeeld een proefrit of een vrijblijvende offerte aanvragen.

2. Contract Samenstellen

Als je een leuke auto hebt gevonden, dan ga je het contract samenstellen. Dat doe je onder anderen op basis van je verwachte aantal kilometers per jaar. Ook kan je voor welke periode het contract mag duren, en eventueel persoonlijke extra’s.

3. Aanvraag Opsturen

Vervolgens kan je het contract opsturen, of in feite de leaseauto aanvragen. Hier volgt vaak een financiële test om te kijken of je daadwerkelijk in staat bent om het leasebedrag te betalen. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van een BKR kredietcheck.

4. Contract Tekenen

Als je aanvraag is goedgekeurd, dan zal je het contract toegestuurd krijgen om die vervolgens te ondertekenen. Daarna gaat de maatschappij aan de slag om te zorgen dat je de leaseauto voor de deur krijgt.

Voorwaarden Peugeot Private Lease

Kies je voor een Peugeot als private lease auto? Dan krijg je in ieder geval een goede auto. Bij je private lease deal zijn verder nog de volgende dingen geregeld. Lees wel altijd nog het contract na, dit kan per leasemaatschappij namelijk net wat anders liggen.

Leasemaatschappij regelt:

 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Schade & Reparatie
 • Wegenbelasting
 • BTW
 • Verzekering
 • Pechhulp

Jij regelt zelf:

 • Brandstof
 • Boetes
 • Kosten voor tolwegen
 • Auto wassen
 • Eigen Risico