Peugeot Private Lease

Toont alle 6 resultaten

Peugeot is een partij die erg in trek is bij mensen die op zoek zijn naar een private lease auto. Dat komt omdat Peugeot veel auto’s heeft waarvoor je een private lease contract kan afsluiten. Die auto’s vallen ook allemaal in net andere klassen, waardoor er een breed aanbod is van lease auto’s van Peugeot.

Elektrische Peugeot

Elektrisch rijden neemt flink aan populariteit toe. Dat zie je bijvoorbeeld in het aanbod van elektrische private lease auto’s. Ook Peugeot heeft diverse auto’s in elektrische of hybride uitvoeringen. Daardoor heb je erg veel keuze bij deze fabrikant.

Elektrisch rijden is natuurlijk goed voor het milieu. Daarnaast geeft het ook een fijn rijgenot. Door de stille aandrijving hoor je niet veel van de auto, en door de aandrijving is er direct koppel beschikbaar. Daardoor wordt het accelereren bijvoorbeeld een stuk makkelijker. En dat draagt mee aan het rijplezier.

Verder bespaar je met elektrisch rijden ook op de brandstofkosten. Elektriciteit is immers voordeliger dan bijvoorbeeld benzine of diesel. De lease auto zal maandelijks wel wat meer kosten. Daarin zal je dus een afweging moeten maken.

Over Peugeot

Peugeot is een automerk uit Frankrijk, en onderdeel van PSA waar ook Citroen bij hoort.

Peugeot staat natuurlijk bekend om de auto’s die ze maken. Maar ze maken bijvoorbeeld ook scooters. In het verleden heeft Peugeot van alles gemaakt, waaronder fietsen en gereedschap.

Verder staat het merk bekend om de degelijkheid van de auto’s. Bijvoorbeeld in Afrika zie je nog oude Peugeot auto’s uit de jaren ’50 en ’60 rondrijden, die nog niks lijken te mankeren. In die regio’s staat het merk ook bekend als ‘de leeuw’.

Ook internationaal wordt het merk als goed beschouwd. Dat zie je bijvoorbeeld in de diverse prijzen die ze binnenhalen. Bijvoorbeeld met de Europese auto van het jaar, die ze al meerdere keren in ontvangst hebben mogen nemen.