Opel Karl

De Opel Karl behoort tot de voordeligste auto’s van Opel, en is daarmee ook een van de goedkoopste private lease auto’s. In 2015 werd dit model geïntroduceerd door Opel als de opvolger van de Agila.

Door zijn compacte design, is het een populaire auto voor in de stad. Ondanks dat het een kleine auto is, is de Opel Karl wel verkrijgbaar met 5 deuren en 5 volwaardige zitplaatsen. Toch is de auto ook een juiste keuze voor wat langere afstanden. Opel heeft de auto ontworpen met veel oog voor detail, comfort en veiligheid. Zo stap je altijd graag weer in je auto.

Opel-Karl-private-lease
HomeOpel Private LeaseOpel Karl Private Lease
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Opel Karl Private Lease

De Opel Karl behoort als auto tot het lagere koopsegment. Hierdoor kan je de auto ook erg voordelig als private lease auto verkrijgen.

Ook is de Opel Karl in verschillende uitvoeringen te bestellen. Daardoor is er voor iedereen wel een Karl te bestellen die bij hem past. Let hier goed op bij het vergelijken van de aanbiedingen. Doordat de modellen erg verschillend zijn, kunnen de prijzen ook erg uiteen lopen. Op deze pagina laten we je de beste aanbiedingen voor de Opel Karl lease zien. Let goed op welke modellen voor welke prijzen de deur uit gaan. Vraag vooral eerst een proefrit aan.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Opel Karl Uitvoeringen

Opel brengt de Karl in verschillende uitvoeringen op de markt, die je ook allemaal als private lease auto kan bestellen. De verschillen tussen de modellen zijn erg groot, wat ook terug te zien is in de prijs. Kijk dus goed naar wat je wilt. Uiteindelijk kan je ook nog zelf de auto samenstellen.

Je hebt de 120 jaar editie, de innovation en de Rocks uitvoering van de Karl. De 120 jaar editie is het instapmodel van Opel voor de Karl, de innovation is net een segment daarboven en zit vol met meer functies en innovaties die het rijden makkelijker moeten maken. De Opel Karl Rocks is een stadsauto maar met een ruiger uiterlijk. Hij is een stukje groter dan de andere uitvoeringen van de Karl. Mede daarom is het wel een populaire uitvoering.

Opel-Karl-private-lease

Opel Karl 120 jaar edition

Vanaf € 199,- per maand

Opel Karl Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Opel Karl deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Opel Karl vergelijken

Als je begint met vergelijken van de aanbiedingen, dan zal je zien dat de prijzen erg uiteen lopen. Dit kan natuurlijk in je voordeel werken, omdat je zo de goedkoopste Karl kan leasen. Maar de aanbieding moet wel voldoen aan je eisen.

Daarom is het goed om van te voren te bedenken wat je wilt in een auto. De standaarduitvoering zal bijvoorbeeld het goedkoopste zijn. Maar soms zit daar geen airconditioning of cruise control bij, terwijl je dat wel wilt. Of misschien wil je wel een verwarmd stuur en stoelen in de auto en parkeersensoren. Allemaal opties die je zelf kan samenstellen, maar waarvoor je wel wat meer dient te betalen. Let daar dus goed bij als je de Opel Karl private lease gaat vergelijken.

Ook dien je dus goed te kijken naar het model. De Rocks uitvoering is wat ruimer en heeft een ander uiterlijk, en is ook duurder. Wellicht heeft het wel opties die je eigenlijk niet nodig hebt. Dan kan je beter kijken naar een andere uitvoering.

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Opel Private Lease

Bekijk hieronder andere Opel modellen die je kan leasen:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

DUIDELIJK CONTRACT

Zelf samenstellen

Service & onderhoud