Opel Corsa

339

De beste auto van Europa van het jaar 2020! De Corsa is een fantastische hatchback die tevens elektrische te private leasen is. Een stadsauto, gezinsauto en betaalbare auto, allemaal in één.

Bekijk hieronder de private lease mogelijkheden voor de Opel Corsa en Corsa-e.

Categorie:

Beschrijving

Opel Corsa Private Lease

De Opel Corsa wordt niet zomaar de beste auto van Europa genoemd. In de video hiernaast zie je hoe de elektrische versie van de Corsa ook erg in de smaak valt vanwege z’n vele groene voordelen.

Daarnaast is elektrisch rijden ook erg voordelig qua brandstof maar is de originele Corsa Edition ook zeker geen slechte keuze als je voor een laaggeprijsde private lease auto wilt gaan.

Opel Corsa Uitvoeringen

Op het moment komt de Corsa in twee verschillende edities, welke geheel zelf samen te stellen zijn. Hierbij heb je de originele Corsa Edition en de elektrische variant. Deze twee auto’s zijn verder nog onderverdeeld in verschillende uitrustingen: de Corsa Edition, GS Line en Elegance.

Voor de Corsa-e kan je kiezen voor een e-Edition, e-GS Line en e-Elegance. De 5-deurs private lease auto is verder zowel handgeschakeld als met automatische transmissie te verkrijgen en met 75pk of 100pk.

Opel Corsa vergelijken

De Corsa komt dus met verschillende uitvoeringen en hiermee kan je weer kiezen voor verschillende uitrustingen. Uiteindelijk heb je de keuze tussen drie brandstof aangedreven auto’s en drie elektrische private lease auto’s. De laatste varianten beginnen net wat hoger in prijs maar zijn wel enorm milieuvriendelijk.

De brandstof motor is te verkrijgen met een Start/Stop systeem en de keuze voor 75 pk en 100 pk. De elektrische stadsauto komt met een 50 kWh lithium-ion batterij met een actieradius van 337 km. Het mooie van de accu van Opel is dat deze 80% geladen kan worden in slechts 30 minuten. Dit maakt elektrisch rijden een heel wat makkelijkere keuze, mede vanwege de lage prijs.

Vraag ook zeker een proefrit aan, om er zo achter te komen wat je echt nodig denkt te hebben.

Extra informatie

Merk

Opel

Model

Corsa

Brandstof

Benzine, Elektrisch

Carrosserie

Hatchback

Leasemaatschappij

Justlease

Transmissie

Automaat, Handgeschakeld

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opel Corsa” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…