Opel Private Lease

Toont alle 3 resultaten

Als particulier lease je een Opel al voor een zeer lage prijs. Zo begint het bij de Astra en loopt het maandbedrag op tot en met de Opel Insignia. Geniet van een fantastische Opel, samen met alle private lease voordelen. Denk hierbij aan het all-in bedrag van jouw auto die geheel zelf samen te stellen is voor een contract looptijd naar keuze!

Een Nieuwe Opel

De stadsauto’s van Opel zijn erg betrouwbaar en perfect gemaakt voor in de stad. Krappe bochten, smalle parkeerplekken en drukke straten zijn koude kunstjes voor de private lease auto’s van Opel.

Rijd je vaak in de stad? Dan is het leasen van een Opel, bijvoorbeeld de nieuwe Corsa, een fantastisch idee en zeker het overwegen waard. De kleine afmetingen van de Opel Karl, Astra en Insignia zijn naast de zuinige motor een groot voordeel. Wat wil je nog meer?

Dat is dus het private leasen van een Opel! Een helemaal nieuwe auto, alsof je hem koopt, voor een vast maandbedrag. Geen omkijken meer naar reparatiekosten, onderhoud en andere zaken waar je graag geen tijd aan besteedt. Bij het leasen van een Opel zijn alle zorgen in één keer verdwenen. En dat terwijl jouw nieuwe lease auto ook nog geheel zelf samen te stellen is!

Elektrische Opel

Ontdek de nieuwe elektrische lease auto’s van Opel. Hun 100% elektrische auto’s zijn helemaal geschikt voor de toekomst, net als jij binnenkort! Met een indrukwekkend rijbereik, korte oplaadtijd, enorme geruisloosheid en een ontzettend krachtige motor is de keuze snel gemaakt.

Een elektrische stadsauto van Opel biedt dagelijks rijplezier met hoge wendbaarheid en veel flexibiliteit. Verder krijg je dus gelijk een automaat en heb je geen last van schakelen. Opel biedt tegenwoordig twee elektrische lease auto’s aan: de Opel Corsa-e en Ampera-e. De actieradius heeft een rijbereik van maar liefst 337 km en de accu kan tot 80% worden opgeladen binnen 30 minuten. Verder geniet je van lagere gebruikskosten, subsidies en belastingvoordelen bij het rijden van een elektrische private lease auto.

Waarom Opel?

Met een Opel ben je eigenlijk op alles voorbereid. De stad, druk verkeer en nauwe wegen maar ook lange afstanden en geruisloze kilometers vol rijcomfort.