Opel Private Lease

De Opel Corsa begint al bij € 249,- per maand!

opel private lease logo

Opel Private Lease Modellen

Als particulier lease je een Opel al voor een zeer lage prijs. Zo begint het bij de Astra en loopt het maandbedrag op tot en met de Opel Insignia. Geniet van een fantastische Opel, samen met alle private lease voordelen. Denk hierbij aan het all-in bedrag van jouw auto die geheel zelf samen te stellen is voor een contract looptijd naar keuze!

Hieronder zie je de auto’s van Opel die het erg goed doen bij de bezoekers van Privateleaseaanbod.nl. 

Opel-Karl-private-lease

Opel Karl

In de miniklasse doet de Opel Karl het goed vanwege z'n compacte ontwerp en scherpe prijs.

Opel-Crossland-X

Opel Crossland X

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vast Maandbedrag

Alles Inclusief

Snel Geleverd

Online Vergelijken

Een Nieuwe Opel

De stadsauto’s van Opel zijn erg betrouwbaar en perfect gemaakt voor in de stad. Krappe bochten, smalle parkeerplekken en drukke straten zijn koude kunstjes voor de private lease auto’s van Opel.

Rijd je vaak in de stad? Dan is het leasen van een Opel, bijvoorbeeld de nieuwe Corsa, een fantastisch idee en zeker het overwegen waard. De kleine afmetingen van de Opel Karl, Astra en Insignia zijn naast de zuinige motor een groot voordeel. Wat wil je nog meer?

Dat is dus het private leasen van een Opel! Een helemaal nieuwe auto, alsof je hem koopt, voor een vast maandbedrag. Geen omkijken meer naar reparatiekosten, onderhoud en andere zaken waar je graag geen tijd aan besteedt. Bij het leasen van een Opel zijn alle zorgen in één keer verdwenen. En dat terwijl jouw nieuwe lease auto ook nog geheel zelf samen te stellen is!

Elektrische Opel

Ontdek de nieuwe elektrische lease auto’s van Opel. Hun 100% elektrische auto’s zijn helemaal geschikt voor de toekomst, net als jij binnenkort! Met een indrukwekkend rijbereik, korte oplaadtijd, enorme geruisloosheid en een ontzettend krachtige motor is de keuze snel gemaakt.

Een elektrische stadsauto van Opel biedt dagelijks rijplezier met hoge wendbaarheid en veel flexibiliteit. Verder krijg je dus gelijk een automaat en heb je geen last van schakelen. Opel biedt tegenwoordig twee elektrische lease auto’s aan: de Opel Corsa-e en Ampera-e. De actieradius heeft een rijbereik van maar liefst 337 km en de accu kan tot 80% worden opgeladen binnen 30 minuten. Verder geniet je van lagere gebruikskosten, subsidies en belastingvoordelen bij het rijden van een elektrische private lease auto.

Waarom Opel?

Met een Opel ben je eigenlijk op alles voorbereid. De stad, druk verkeer en nauwe wegen maar ook lange afstanden en geruisloze kilometers vol rijcomfort.

Stappenplan Private Lease

Zoals als vaker genoemd, is private lease te vergelijken met het huren van een auto. De huurperiode is alleen wel een stuk langer. Afhankelijk van waar je voor kiest, is dat 12 tot 60 maanden (dus 1 tot 5 jaar). Hieronder een stappenplan wat ongeveer gevolgd wordt gedurende het traject.

1. Auto Uitzoeken

Het begint allemaal met het uitzoeken van een auto. Op Privateleaseaanbod.nl tonen we je het overzicht van auto’s die je kan leasen. Daarbij noemen we ook een (vanaf)prijs van de lease auto. Auto gevonden? Dan kan je bijvoorbeeld een proefrit of een vrijblijvende offerte aanvragen.

2. Contract Samenstellen

Als je een leuke auto hebt gevonden, dan ga je het contract samenstellen. Dat doe je onder anderen op basis van je verwachte aantal kilometers per jaar. Ook kan je voor welke periode het contract mag duren, en eventueel persoonlijke extra’s.

3. Aanvraag Opsturen

Vervolgens kan je het contract opsturen, of in feite de leaseauto aanvragen. Hier volgt vaak een financiële test om te kijken of je daadwerkelijk in staat bent om het leasebedrag te betalen. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van een BKR kredietcheck.

4. Contract Tekenen

Als je aanvraag is goedgekeurd, dan zal je het contract toegestuurd krijgen om die vervolgens te ondertekenen. Daarna gaat de maatschappij aan de slag om te zorgen dat je de leaseauto voor de deur krijgt.

Voorwaarden Opel Private Lease

Of je nou voor een brandstof of elektrisch aangedreven Opel gaat, je komt thuis met een fantastische auto. Bij je private lease deal zijn de volgende dingen geregeld. Ga wel altijd nog het contract goed na, dit kan per leasemaatschappij namelijk net wat verschillen.

Leasemaatschappij regelt:

 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Schade & Reparatie
 • Wegenbelasting
 • BTW
 • Verzekering
 • Pechhulp

Jij regelt zelf:

 • Brandstof
 • Boetes
 • Kosten voor tolwegen
 • Auto wassen
 • Eigen Risico