Nissan Private Lease

Toont alle 3 resultaten

Nissan gaat van klein naar groot en van breed naar smal. Maar wat zij in elke lease auto sowieso verwerken, is hun fantastische technologie. Elke auto is stuk voor stuk uitgerust met een heerlijk multimedia systeem en de nieuwste innovaties om jouw rijbelevingen zo zorgeloos mogelijk te maken.

Elektrische Nissan

Elektrisch rijden wordt gezien als de toekomst vanwege de innovatieve en duurzame kenmerken. Nissan is al erg bezig met de innovatie op het gebied van elektrisch private leasen. Op het moment bieden zij de Nissan Leaf aan als e-model.

Met elektrische auto’s kan je meer dan alleen van A naar B reizen, zo is Nissan bijvoorbeeld bezig een stapje bovenop slechts het rijden ermee te doen. De autofabrikant heeft het doel de wereld op te laden met elektrische voertuigen.

Naast dat elektrisch rijden enorm zuinig is, is het ook nog eens hartstikke fijn voor je portemonnee! Verder is de acceleratie een stuk directer dan bij een brandstof automaat en lever je niet persé in op actieradius. Het gemak van de auto opladen tijdens je werkdag is fantastisch.

Elektrisch private leasen kan heel wat meer bieden dan slechts een fantastische rijervaring. Zo heb je lage onderhoudskosten welke tevens worden betaal door de leasemaatschappij en heb je met de Nissan Leaf één van de beste elektrische lease modellen in handen. Verder maak je gebruik van Nissan Intelligent Mobility en een geavanceerde veiligheidstechnologie.

Nissan Automaat

Nu je gelezen hebt over het heerlijke elektrisch rijden, wil je natuurlijk ook wat weten over het rijden van een brandstof aangedreven auto. Waar je met elektrisch leasen voordeel hebt aan wegenbelastingvrij rijden, geen BPM, geen CO2-uitstoot en lage brandstof kosten, zit dit met een benzine of diesel auto net iets anders.

Het private leasen van een automatische Nissan wordt gezien als een stuk meer gemak tijdens het rijden en biedt simpelweg meer ontspanning. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van een auto met automaat?

De automaat bij private lease modellen is in het leven geroepen je gedachten bij het rijden te houden in plaats van bij het schakelen. Hierdoor heb je bijvoorbeeld meer rust tijdens het rijden in drukke steden en denk je niet meer na over het op- en terugschakelen bij lastig verkeer. Het verschil in kosten zit vooral bij de transmissiebak, deze is namelijk zwaarder dan de handmatige transmissiebak en hierdoor wordt de wegenbelasting ook wat hoger.

Elektrisch vs. Automaat

De elektrische Nissan Leaf heeft een bereik van 270 km en beschikt over Nissan ProPilot. Verder zijn alle auto’s geheel zelf samen te stellen maar dit geldt uiteraard ook voor de automaten. Elektrisch schakelen blijft nog altijd een stuk soepeler en trekt afhankelijk van de motor vaak sneller op. Verder heeft een elektromotor vaak minder onderhoud.