Kia Stonic

522

Kia heeft ook crossover auto’s, zoals deze Kia Stonic. De Kia Stonic heeft compacte vormen, maar toch veel ruimte van binnen. Verder zitten er veel nieuwe technologieën in de auto verwerkt.

Hier vind je meer informatie over de private lease mogelijkheden voor de Kia Stonic.

Categorie:

Beschrijving

Kia Stonic Private Lease

De video hiernaast laat de diverse mogelijkheden van de Stonic zien. De Kia Stonic is de kleinste SUV van het merk, maar levert niet veel in qua ruimte. In de auto is er nog voldoende ruimte voor opslag of zitplaatsen, ook achterin de auto.

Uiteraard kan je de auto nog met vele opties helemaal naar wens maken. Bekijk eens de aanbiedingen op Privateleaseaanbod, vergelijk de aanbieders en maak een proefrit. Zo vind je de perfecte private lease.

Kia Stonic Uitvoeringen

De Kia Stonic kan je leasen in diverse uitvoeren. Bij Kia is de DynamicLine de meest gekozen. De meest standaard versie is de ComfortLine. Ook kan je nog kiezen voor een upgrade nar de DynamicPlusLine of naar de DynamicLine met een sterkere motor.

De uitvoeringen bij een Kia Stonic private lease verschillen van elkaar op uitrusting. Hoe meer je betaalt, hoe meer opties je standaard in de auto krijgt (logischerwijs).

Omdat er diverse opties zijn, is het goed om de uitvoeringen goed door te nemen om te kijken wat je graag wilt. Bijvoorbeeld door een proefrit aan te vragen.

Kia Stonic vergelijken

Lijkt de ruime en sportieve Kia Stonic je wat? Dan is het goed om je verder te verdiepen in de diverse aanbiedingen en deals. De Stonic is in diverse uitvoeringen beschikbaar, waarbij je ook nog eigen opties aan kan geven. Hierdoor lopen de prijzen natuurlijk ook erg uiteen.

Het is daarom goed om te bepalen wat voor een opties je graag in een auto zou willen. Zo kan je nagaan of je graag cruise control wilt hebben, airconditioning of achteruitrijcamera. Verder kan je ook nog nadenken of je meer motorkracht wilt of een automaat.

Dit kan je goed bepalen door het zelf mee te maken. Rij je al een auto? Dan kan je kijken wat je daarin belangrijk vindt. Het is ook altijd een goed idee om een proefrit aan te vragen. Op die manier leer je de auto echt kennen, en kom je in aanraking met de diverse opties.

Extra informatie

Merk

Kia

Model

Stonic

Brandstof

Benzine

Carrosserie

SUV

Transmissie

Automaat, Handgeschakeld

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kia Stonic” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.