Kia Niro

De Kia Niro is één van de nieuwste modellen van Kia, uitgekomen in 2019. De Niro staat bekend om z’n crossover en SUV eigenschappen en is beschikbaar in meerdere varianten. Een groot voordeel is dat alle modellen deels of geheel elektrisch zijn!

Zo kan je de Kia Niro verkrijgen als Hybride, Plug-in Hybrid of zelfs geheel elektrisch. Kia tekent de Niro met efficiëntie als uitgangspunt. Zo is hij erg comfortabel, gaat ‘ie lang mee en is het een erg zuinige auto.

Kia Niro Private Lease
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Kia Niro Private Lease

De Kia Niro biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt. In de video hiernaast zie je alle mogelijkheden en nieuwste technologieën. Qua private lease is het verder een erg goedkope en praktische auto in gebruik. Voor aanbiedingen wordt aangeraden om eerst te kijken naar de verschillende modellen.
Nadat je hier een idee over hebt, kun je de Kia Niro leasen voor een vast laag maandbedrag voor een verschillend aantal maanden. Heb je interesse gekregen? Bekijk dan de deals hieronder en vraag gelijk een vrijblijvende proefrit aan.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Kia Niro Uitvoeringen

De Kia Niro is te verkrijgen in bovenstaande modellen, daarnaast zijn er ook meerdere uitvoeringen mogelijk. Zo kun je zelf beslissen welke features je wilt toevoegen aan je lease auto en hoe deze jou het beste past. De Niro Hybrid is een erg strakke auto vanwege z’n opvallende design en uitrusting welke naar eigen wensen samen te stellen is.

Verder is de Hybride Crossover erg bescheiden in verbruik en uitstoot maar heeft desondanks een trekkracht van 1.300 kg! Het trekgewicht is echter niet het enige wat de Niro in huis heeft. Het interieur is namelijk de ruimste in zijn klasse. Kia biedt met z’n nieuwst model een laadruimte van maar liefst 436 liter. Met de Niro kan je nog eens thuiskomen, zo heeft het milieu geen last van je en heb jij geen last van de auto. Je voelt namelijk totaal niet wanneer deze automatisch schakelt of switcht tussen hybrid-modus en brandstof. Via deze handige maar bovenal praktische automatische transmissie gaat de Kia Niro altijd efficiënt om met z’n brandstof.

Kia Niro Plug-In Hybrid

Plugin-In Hybride

Vanaf € 465,- per maand

Kia e-Niro Elektrisch

Kia e-Niro (elektrisch)

Vanaf € 495,- per maand

Kia Niro Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Kia Niro deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Kia Niro vergelijken

De Kia Niro is op dit moment één van de beste private lease auto’s op de markt. Met een fijn aantal uitvoeringen en modellen heb je genoeg functies om de auto naar jouw wensen te laten samenstellen. Kia biedt nog andere modellen die ook erg fijn zijn in dagelijks gebruik. De vergelijking met de andere Niro modellen is erg simpel: je dient te weten welke hybride modus je graag gebruikt. Alle modellen komen namelijk met eenzelfde automatische transmissie, hier hoef je dus geen keuze over te maken.

Daarnaast kan je kiezen tussen verschillende functies en uitvoeringen, ofwel de gadgets die je graag wilt. Al met al is de Niro een fantastische auto van Kia en met private lease kan je voordat je het weet overstappen naar een volgend model. Of deze nog betere features heeft, valt nog te bezien! Vraag een gratis proefrit of offerte aan om zeker te weten welke private lease bij jou past!

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Kia Private Lease

Bekijk hieronder andere Kia modellen die je kan leasen:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

Duidelijk contract

Zelf samenstellen

Service & onderhoud