Kia Private Lease

Je rijdt al een Kia vanaf € 199,- per maand!

kia private lease logo

Kia Private Lease Modellen

Kia staat bekend om de kleinere auto’s die het merk heeft. Naast deze kleiner modellen heeft Kia ook grotere auto’s zoals de crossover Kia Stonic. Kia private lease maakt het erg simpel door jouw eigen auto helemaal zelf te laten samenstellen. Je kiest zelf jouw favoriete private lease auto, kenmerken, extra opties, en vervolgens de looptijd en je gewenste jaarkilometers. Zo krijg je de auto die perfect bij jou past.

Hieronder zie je de private lease Kia auto’s van Privateleaseaanbod.nl. 

kia ceed cee'd 2020

Kia Ceed

De Ceed is een sportieve hatchback van Kia. Je kan deze auto ook in diverse (nog) sportievere uitvoeringen krijgen. Daarmee is het een erg leuke auto voor velen. Ook nog verkrijgbaar als stationwagen.

Kia Niro Private Lease

Kia Niro

De Kia Niro is een redelijk populaire auto. Dat komt omdat het een erg betaalbare crossover/SUV is, een autosoort dat tegenwoordig populair is.

Kia-Picanto-private-lease

Kia Picanto

Op zoek naar een kleine, compacte stadsauto van Kia? Dan kan je Picanto de auto zijn waar je naar op zoek bent. Ideaal voor in de stad.

Kia-Stonic-private-lease

Kia Stonic

Als je een compacte auto zoekt met veel ruimte, dan is een crossover wellicht een goede optie. Bijvoorbeeld deze Kia Stonic, met erg veel ruimte.

Kia e-Niro Elektrisch

Kia e-Niro

De populaire Niro is bij Kia ook te verkrijgen als elektrische auto: de e-Niro. Daarnaast kan je hem ook nog als hybride krijgen.

Vast Maandbedrag

Alles Inclusief

Snel Geleverd

Online Vergelijken

Elektrische Kia

Elektrisch rijden wordt gezien als de toekomst vanwege de innovatieve en duurzame kenmerken. Gelukkig biedt Kia ook enkele opties tot e-Auto’s!

Kia biedt qua private lease modellen enkele modellen in het gebied van hybride tot vol-elektrisch. Uiteraard een enorm interessante uitvinding voor vrijwel elke doelgroep. Kia biedt op dit moment twee modellen aan in de volledig elektrische categorie, dit zijn de e-Soul & e-Niro.

Naast dat elektrisch rijden enorm zuinig is, is het ook nog eens hartstikke fijn voor je portemonnee! Daarnaast gaan de elektrische Kia modellen mee voor een goede 455 km. Als laatst biedt Kia nog een hybride en plug-in hybrid model voor zowel de e-Niro als de Ceed.

Bekijk de voordelen van elektrisch rijden:

 • Veel belastingvoordeel
 • Minder bijtelling
 • Lage onderhoudskosten
 • Lagere (brandstof)kosten per kilometer
 • Geen wegenbelasting & BPM
 • Een schoon milieu!

Kia Accessoires

Zelfs private lease modellen zijn van top tot teen helemaal zelf samen te stellen. Maar wat is er nou eigenlijk precies mogelijk? Hieronder zie je een overzicht van mogelijke aanpassingen die je aan je Kia kunt doen.

Exterieur

Van de buitenkant kan je jouw toekomstige auto de vorm geven die je zelf wenst. Zo verkies je bijvoorbeeld de chromen raamlijsten of heb je liever een set dakdragers inclusief dakkoffer erbij. Verder kan je de lampen upgraden naar een LED set of kan je een in- en uitstapverlichting laten installeren. Uiteraard zijn de velgen ook aan te passen: deze kan je verkrijgen in verschillende kleuren lichtmetaal. Ook is de grootte (doorsnee) en het patroon aan te passen.

Interieur

Qua interieur heb je misschien nog wel meer opties. Naast een hele hoop handige gadgets is natuurlijk ook het design volledig aan te passen. Zo heb je verschillende design packs waar je uit kunt kiezen en deze maken gebruik van verschillende kleuren en materialen voor zowel de bekleding als toebehoren. Ook kun je investeren in een navigatiesysteem of natuurlijk een heerlijke stoelverwarming.

Stappenplan Private Lease

Zoals als vaker genoemd, is private lease te vergelijken met het huren van een auto. De huurperiode is alleen wel een stuk langer. Afhankelijk van waar je voor kiest, is dat 12 tot 60 maanden (dus 1 tot 5 jaar). Hieronder een stappenplan wat ongeveer gevolgd wordt gedurende het traject.

1. Auto Uitzoeken

Het begint allemaal met het uitzoeken van een auto. Op Privateleaseaanbod.nl tonen we je het overzicht van auto’s die je kan leasen. Daarbij noemen we ook een (vanaf)prijs van de lease auto. Auto gevonden? Dan kan je bijvoorbeeld een proefrit of een vrijblijvende offerte aanvragen.

2. Contract Samenstellen

Als je een leuke auto hebt gevonden, dan ga je het contract samenstellen. Dat doe je onder anderen op basis van je verwachte aantal kilometers per jaar. Ook kan je voor welke periode het contract mag duren, en eventueel persoonlijke extra’s.

3. Aanvraag Opsturen

Vervolgens kan je het contract opsturen, of in feite de leaseauto aanvragen. Hier volgt vaak een financiële test om te kijken of je daadwerkelijk in staat bent om het leasebedrag te betalen. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van een BKR kredietcheck.

4. Contract Tekenen

Als je aanvraag is goedgekeurd, dan zal je het contract toegestuurd krijgen om die vervolgens te ondertekenen. Daarna gaat de maatschappij aan de slag om te zorgen dat je de leaseauto voor de deur krijgt.

Voorwaarden Kia Private Lease

Met het leasen van een Kia krijg je eigenlijk vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag. Voor een verduidelijking vind je hieronder wat wel en niet inbegrepen is in jouw private lease contract.

Leasemaatschappij regelt:

 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Schade & Reparatie
 • Wegenbelasting
 • BTW
 • Verzekering
 • Pechhulp

Jij regelt zelf:

 • Brandstof
 • Boetes
 • Kosten voor tolwegen
 • Auto wassen
 • Eigen Risico