Kia Private Lease

Toont alle 4 resultaten

Kia staat bekend om de kleinere auto’s die het merk heeft. Naast deze kleiner modellen heeft Kia ook grotere auto’s zoals de crossover Kia Stonic. Kia private lease maakt het erg simpel door jouw eigen auto helemaal zelf te laten samenstellen. Je kiest zelf jouw favoriete private lease auto, kenmerken, extra opties, en vervolgens de looptijd en je gewenste jaarkilometers. Zo krijg je de auto die perfect bij jou past.

Elektrische Kia

Elektrisch rijden wordt gezien als de toekomst vanwege de innovatieve en duurzame kenmerken. Gelukkig biedt Kia ook enkele opties tot e-Auto’s!

Kia biedt qua private lease modellen enkele modellen in het gebied van hybride tot vol-elektrisch. Uiteraard een enorm interessante uitvinding voor vrijwel elke doelgroep. Kia biedt op dit moment twee modellen aan in de volledig elektrische categorie, dit zijn de e-Soul & e-Niro.

Naast dat elektrisch rijden enorm zuinig is, is het ook nog eens hartstikke fijn voor je portemonnee! Daarnaast gaan de elektrische Kia modellen mee voor een goede 455 km. Als laatst biedt Kia nog een hybride en plug-in hybrid model voor zowel de e-Niro als de Ceed.

Bekijk de voordelen van elektrisch rijden:

  • Veel belastingvoordeel
  • Minder bijtelling
  • Lage onderhoudskosten
  • Lagere (brandstof)kosten per kilometer
  • Geen wegenbelasting & BPM
  • Een schoon milieu!

Kia Accessoires

Zelfs private lease modellen zijn van top tot teen helemaal zelf samen te stellen. Maar wat is er nou eigenlijk precies mogelijk? Hieronder zie je een overzicht van mogelijke aanpassingen die je aan je Kia kunt doen.

Exterieur

Van de buitenkant kan je jouw toekomstige auto de vorm geven die je zelf wenst. Zo verkies je bijvoorbeeld de chromen raamlijsten of heb je liever een set dakdragers inclusief dakkoffer erbij. Verder kan je de lampen upgraden naar een LED set of kan je een in- en uitstapverlichting laten installeren. Uiteraard zijn de velgen ook aan te passen: deze kan je verkrijgen in verschillende kleuren lichtmetaal. Ook is de grootte (doorsnee) en het patroon aan te passen.

Interieur

Qua interieur heb je misschien nog wel meer opties. Naast een hele hoop handige gadgets is natuurlijk ook het design volledig aan te passen. Zo heb je verschillende design packs waar je uit kunt kiezen en deze maken gebruik van verschillende kleuren en materialen voor zowel de bekleding als toebehoren. Ook kun je investeren in een navigatiesysteem of natuurlijk een heerlijke stoelverwarming.