Hyundai Private Lease

Hyundai private lease begint al bij € 229,- per maand!

hyundai private lease logo

Hyundai Private Lease Modellen

Het leasen van een Hyundai brengt vele voordelen met zich mee. Je kan zo helemaal zelf je nieuwe droomauto samenstellen voor een fantastische all-in prijs. Hierbij krijg je tevens een all-risk verzekering en belastingen allemaal inbegrepen!

Bekijk onderstaande auto’s van Hyundai die door eerdere bezoekers van Privateleaseaanbod.nl zijn bekeken. 

Hyundai-i10-private-lease

Hyundai i10

Voor een laaggeprijsde en tevens compacte auto met vele functies en voor z'n maat veel ruimte!

Hyundai i20​ private lease

Hyundai i20

Voor een slagje groter neem je de i20, geheel zelf samen te stellen en perfect voor kleine gezinnen en als stadsauto.

Hyundai i30

Zoek je nog meer ruimte voor bijvoorbeeld vakanties, en op zoek naar een sportieve wagen? Dan past de i30 goed bij jou.

Hyundai-Kona-Electric

Hyundai KONA

De beste compacte SUV van het jaar 2019 met heerlijke rijsensaties en zowel te verkrijgen in Hybride en Electric variant.

Hyundai Ioniq

Een fantastische stadsauto die te verkrijgen is als elektrisch, hybrid of plug-in hybride. Vraag direct aan!

Hyundai Tucson

De SUV van Hyundai is fantastisch voor grotere gezinnen of als auto voor je dagelijkse activiteiten!

Vast Maandbedrag

Alles Inclusief

Snel Geleverd

Online Vergelijken

Elektrische Hyundai

Elektrisch rijden wordt gezien als de toekomst vanwege de innovatieve en duurzame kenmerken. Hyundai gaat uiteraard met de tijd mee en biedt ook enkele auto’s aan vanuit een milieuvriendelijk perspectief.

Op het moment is de Hyundai KONA Electric een erg populaire keuze onder de mensen. Voor het private leasen van een Hyundai kan je tevens genieten van hun andere aandrijflijnen. Ze bieden duurzame mobiele oplossingen voor in de nabije maar ook verre toekomst! Enorm geschikt voor de private leaser!

Hyundai Waterstof

In het rijtje met duurzaam rijden biedt Hyundai nog andere groene modellen aan en hebben dan ook ambitie de groenste autofabrikant te worden. Zo hebben zij dus ook tegenwoordig auto’s op waterstof rijden als brandstof.

Hyundai Dealer

Hyundai heeft een nieuwe missie: de groenste autofabrikant ter wereld worden. Zij bieden al enkele verschillende groene manieren van rijden aan waaronder het bekende elektrisch rijden maar ook de populaire hybride en plug-in hybride. Echter zijn zij hun concurrentie net een stap voor met het nieuwe systeem wat berust op de brandstof waterstof.

Verder probeert Hyundai andere recycle modellen toe te passen door bijvoorbeeld oude batterijen nieuw leven in te brengen. Verder hebben ze groene fabrieken die hun eigen stroom opwekken en eigen afvalwater reinigen. Hyundai is ook een voorbeeld in het bijplanten van bossen en is het gelukt om daken te maken van suikerriet. Al over? Maak anders nog kennis met NEXO, een auto die lucht zuivert in plaats van vervuilt!

Hybride Hyundai

Zo heeft de fabrikant verder nog de Hyundai Ioniq en KONA als hybride uitvoering. Ondanks hun vele groene en zuinige modellen heeft Hyundai de focus gezet op maar liefst 18 groene modellen in 2025. Op dat moment zullen zij nog zekerder zijn van hun plek als meest innovatieve en groene autofabrikant ter wereld.

Stappenplan Private Lease

Zoals als vaker genoemd, is private lease te vergelijken met het huren van een auto. De huurperiode is alleen wel een stuk langer. Afhankelijk van waar je voor kiest, is dat 12 tot 60 maanden (dus 1 tot 5 jaar). Hieronder een stappenplan wat ongeveer gevolgd wordt gedurende het traject.

1. Auto Uitzoeken

Het begint allemaal met het uitzoeken van een auto. Op Privateleaseaanbod.nl tonen we je het overzicht van auto’s die je kan leasen. Daarbij noemen we ook een (vanaf)prijs van de lease auto. Auto gevonden? Dan kan je bijvoorbeeld een proefrit of een vrijblijvende offerte aanvragen.

2. Contract Samenstellen

Als je een leuke auto hebt gevonden, dan ga je het contract samenstellen. Dat doe je onder anderen op basis van je verwachte aantal kilometers per jaar. Ook kan je voor welke periode het contract mag duren, en eventueel persoonlijke extra’s.

3. Aanvraag Opsturen

Vervolgens kan je het contract opsturen, of in feite de leaseauto aanvragen. Hier volgt vaak een financiële test om te kijken of je daadwerkelijk in staat bent om het leasebedrag te betalen. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van een BKR kredietcheck.

4. Contract Tekenen

Als je aanvraag is goedgekeurd, dan zal je het contract toegestuurd krijgen om die vervolgens te ondertekenen. Daarna gaat de maatschappij aan de slag om te zorgen dat je de leaseauto voor de deur krijgt.

Voorwaarden Hyundai Private Lease

Voor een fantastische groene auto, zit je ontzettend goed bij Hyundai. Het elektrisch rijden via een groen model, rustend op een hybride, plug-in hybride, elektrische of waterstof motor wordt alleen nog maar fijner met het private leasen van zo’n auto.

Kijk hieronder wat er allemaal inbegrepen zit bij jouw lease contract.

Leasemaatschappij regelt:

 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Schade & Reparatie
 • Wegenbelasting
 • BTW
 • Verzekering
 • Pechhulp

Jij regelt zelf:

 • Brandstof
 • Boetes
 • Kosten voor tolwegen
 • Auto wassen
 • Eigen Risico