Hoe werken wij?

Op Privateleaseaanbod vind je een groot aanbod van private lease auto’s in Nederland. Via deze site willen we Nederland op de hoogte houden van de private lease mogelijkheden. Naast de vele automerken en auto’s vind je ook veelgestelde vragen over private lease in het algemeen. Daarom kunnen we de zoekende private lease rijder vanaf begin helpen.

Aanbieders op Privateleaseaanbod

De aanbieders van private lease auto’s (dus de leasemaatschappijen) die je op Privateleaseaanbod ziet, voldoen grotendeels aan het Keurmerk Private Lease. Dit is een keurmerk dat in samenwerking met de Consumentenbond opgezet is. Hierdoor ben je als leaserijder van een aantal dingen zeker:

  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten
  • Complete dienst
  • Eerlijke voorwaarden
  • Bescherming voor hoge lasten

Hoe verdient Privateleaseaanbod zijn geld?

Bij het maken van een vergelijking helpen we je, om zo de beste auto te vinden. Deze dienst is geheel gratis. Wel krijgen wij een vergoeding van een leasemaatschappij op het moment dat je een offerte aanvraagt. Op die manier kan onze dienstverlening gratis blijven, en kunnen we je helpen op weg naar de beste lease auto. De hoogte van de vergoeding heeft verder geen invloed op de resultaten. Uiteindelijk bepaal je als consument zelf voor welke voorwaarden en prijs je een lease auto neemt.

Is Privateleaseaanbod onafhankelijk?

Zeker. Hoewel wij een vergoeding kunnen krijgen van de aanbieders, heeft dit geen invloed op de vergelijking die je maakt. Zelf kan je de voorwaarden en prijs bepalen waarvoor je op zoek bent naar een private lease auto. Wij helpen je alleen op weg naar het vinden van de juiste auto, door je verschillende opties te laten doorzoeken.

Verder is Privateleaseaanbod niet verbonden aan een leasemaatschappij, en laten dus het grote deel van de markt zien op onze website. Juist dat is een van onze sterke punten.