Ford Private Lease

Toont alle 5 resultaten

Op zoek naar een lease auto van Ford? Je kan diverse uitvoeringen leasen van deze maatschappij. De modellen van Ford zijn ook erg populair onder privé leasers. Dit omdat het goede auto’s zijn die Ford maakt, en omdat ze vanaf een leuke prijs beginnen. Je kan al een Ford auto leasen vanaf 269 euro per maand, waardoor je met een relatief laag maandbedrag mobiel bent.

Over Ford

Ford is in 1903 opgericht door Henry Ford, en staat bekend om de eerste fabrikant die auto’s van de lopende band kon halen. Met de Model T werd Ford hiermee al snel een van de grootste spelers in de automarkt, wat nog steeds zo is.

Door de innovaties die al sinds de oprichting van het merk voortdurend bezig zijn, heeft Ford ook deze dagen auto’s die meedoen om de prijzen. Dat merkt het bedrijf ook in de verkopen, zo werd de Focus nog uitgeroepen tot de best verkochte auto in 2012.

Ook voor private lease kan je gelukkig ook kiezen voor een Ford. De leasemaatschappijen in Nederland nemen Ford graag op in hun assortiment, want het merk is populair bij de Nederlanders. Je ziet de auto’s veel op de weg rijden. Zelf kan je er ook in rijden. Neem gerust een kijkje bij de auto’s.

Elektrische Ford

Alle automerken zijn ondertussen wel bezig met het uitbreiden van hun collecties met elektrische auto’s, zo ook Ford.

Zo is het bedrijf bezig met een uitdager voor de Tesla. Ze maken van de alom bekende Ford Mustang ook een elektrische variant. De Mustang Mach E zou die gaan heten.

Ook andere modellen zullen als elektrische auto of als hybride auto op de markt komen. Denk bijvoorbeeld aan de Ford Kuga, de Explorer of de Fiesta en Focus. Allemaal zouden ze op de markt verschijnen als een elektrische of hybride uitvoering.

Elektrische private lease auto’s worden tegenwoordig natuurlijk ook steeds populairder. Mocht je ook een elektrische auto overwegen, kan je eens op deze pagina kijken. Daar toont Privateleaseaanbod.nl je een overzicht van elektrische auto’s die je als private lease wagen kan krijgen.