Ford Private Lease

Al vanaf € 269,- per maand kan je een private lease Ford auto rijden!

ford private lease logo

Ford Private Lease Modellen

Op zoek naar een lease auto van Ford? Je kan diverse uitvoeringen leasen van deze maatschappij. De modellen van Ford zijn ook erg populair onder privé leasers. Dit omdat het goede auto’s zijn die Ford maakt, en omdat ze vanaf een leuke prijs beginnen. Je kan al een Ford auto leasen vanaf 269 euro per maand, waardoor je met een relatief laag maandbedrag mobiel bent.

In onderstaand overzicht vind je de auto’s die je op Privateleaseaanbod.nl vindt.

ford fiesta private lease

Ford Fiesta

Een erg populaire auto van Ford, ook onder leaserijders. De Ford is beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen, en heeft voor iedereen dus wel wat.

Ford Ka Private Lease

Ford Ka

De Ford Ka is een wat kleinere auto dan de Fiesta, en daarmee erg interessant voor mensen die een stadsauto zoeken.

Ford-kuga-private-lease

Ford Kuga

Een grotere auto van Ford, de Kuga. Verkrijgbaar als SUV, en in vele uitvoeringen. Sportief of luxe, wat jij wilt.

nieuwste lease ford focus active

Ford Focus

De Focus is misschien wel de meest populaire auto van Ford. Fijne motor en volledig uitgerust met luxe en comfort.

Ford Mondeo private lease

Ford Mondeo

Zelfs je bagage reist in stijl! Zowel hybride te verkrijgen als ST-Line en een ruime middenklasse voor gezinnen.

ford puma private lease

Ford Puma

Een SUV geïnspireerd design, hoogwaardige technologieën en oneindig veel ruimte! Dit is de Ford Puma.

ford ecosport private lease

Ford Ecosport

Een breed inzetbare auto met kwaliteiten op gebied van ruimte, prestatie en avontuur, comfort, controle en gemak.

Vast Maandbedrag

Alles Inclusief

Snel Geleverd

Online Vergelijken

Over Ford

Ford is in 1903 opgericht door Henry Ford, en staat bekend om de eerste fabrikant die auto’s van de lopende band kon halen. Met de Model T werd Ford hiermee al snel een van de grootste spelers in de automarkt, wat nog steeds zo is.

Door de innovaties die al sinds de oprichting van het merk voortdurend bezig zijn, heeft Ford ook deze dagen auto’s die meedoen om de prijzen. Dat merkt het bedrijf ook in de verkopen, zo werd de Focus nog uitgeroepen tot de best verkochte auto in 2012.

Ook voor private lease kan je gelukkig ook kiezen voor een Ford. De leasemaatschappijen in Nederland nemen Ford graag op in hun assortiment, want het merk is populair bij de Nederlanders. Je ziet de auto’s veel op de weg rijden. Zelf kan je er ook in rijden. Neem gerust een kijkje bij de auto’s.

Elektrische Ford

Alle automerken zijn ondertussen wel bezig met het uitbreiden van hun collecties met elektrische auto’s, zo ook Ford. 

Zo is het bedrijf bezig met een uitdager voor de Tesla. Ze maken van de alom bekende Ford Mustang ook een elektrische variant. De Mustang Mach E zou die gaan heten.

Ook andere modellen zullen als elektrische auto of als hybride auto op de markt komen. Denk bijvoorbeeld aan de Ford Kuga, de Explorer of de Fiesta en Focus. Allemaal zouden ze op de markt verschijnen als een elektrische of hybride uitvoering.

Elektrische private lease auto’s worden tegenwoordig natuurlijk ook steeds populairder. Mocht je ook een elektrische auto overwegen, kan je eens op deze pagina kijken. Daar toont Privateleaseaanbod.nl je een overzicht van elektrische auto’s die je als private lease wagen kan krijgen.

 

Stappenplan Private Lease

Zoals als vaker genoemd, is private lease te vergelijken met het huren van een auto. De huurperiode is alleen wel een stuk langer. Afhankelijk van waar je voor kiest, is dat 12 tot 60 maanden (dus 1 tot 5 jaar). Hieronder een stappenplan wat ongeveer gevolgd wordt gedurende het traject.

1. Auto Uitzoeken

Het begint allemaal met het uitzoeken van een auto. Op Privateleaseaanbod.nl tonen we je het overzicht van auto’s die je kan leasen. Daarbij noemen we ook een (vanaf)prijs van de lease auto. Auto gevonden? Dan kan je bijvoorbeeld een proefrit of een vrijblijvende offerte aanvragen.

2. Contract Samenstellen

Als je een leuke auto hebt gevonden, dan ga je het contract samenstellen. Dat doe je onder anderen op basis van je verwachte aantal kilometers per jaar. Ook kan je voor welke periode het contract mag duren, en eventueel persoonlijke extra’s.

3. Aanvraag Opsturen

Vervolgens kan je het contract opsturen, of in feite de leaseauto aanvragen. Hier volgt vaak een financiële test om te kijken of je daadwerkelijk in staat bent om het leasebedrag te betalen. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van een BKR kredietcheck.

4. Contract Tekenen

Als je aanvraag is goedgekeurd, dan zal je het contract toegestuurd krijgen om die vervolgens te ondertekenen. Daarna gaat de maatschappij aan de slag om te zorgen dat je de leaseauto voor de deur krijgt.

Voorwaarden Ford Private Lease

Kies je voor een Ford auto in combinatie met private lease? Dan zal je ongetwijfeld een goede deal krijgen omdat je een goede auto hebt. Nog even voor de duidelijkheid, bij je private lease deal zijn de volgende dingen geregeld. Lees wel altijd nog het contract na, dit is per leasemaatschappij soms net wat anders.

Leasemaatschappij regelt:

 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Schade & Reparatie
 • Wegenbelasting
 • BTW
 • Verzekering
 • Pechhulp

Jij regelt zelf:

 • Brandstof
 • Boetes
 • Kosten voor tolwegen
 • Auto wassen
 • Eigen Risico