Fiat 500

349

Het is een van de populairste keuzes als het gaat om kleine auto’s, en ook zeker in combinatie met private lease: de Fiat 500. Deze leuke, kleine auto van Fiat staat bij veel mensen op de verlanglijst. Hij rijdt erg leuk, zeker in de stad, en is ook nog eens erg voordelig. Het zal waarschijnlijk een van de goedkoopste private lease auto’s zijn.

Lees op de rest van de pagina meer over de Fiat 500 en de private lease prijzen en mogelijkheden.

Categorie:

Beschrijving

Fiat 500 Private Lease

De video toont een Fiat 500 autotest van de ANWB. Hierin komt duidelijk naar voren dat de auto inderdaad wel aan de kleine kant is. Hoewel je voorin gewoon voldoende ruimte hebt, heb je dat niet op de achterbank. Ook is de bagageruimte beperkt. Wel beaamt de ANWB ook dat het wel een erg leuke en sportieve auto is.

Bekijk dan ook zeker de deals en aanbiedingen van de Fiat 500 en vraag gerust ergens een proefrit aan. Op die manier weet je ook of het voor jou een leuke auto is.

Fiat 500 Uitvoeringen

De Fiat 500 is in erg veel verschillende opties en uitvoeringen te krijgen. Omdat het zo’n populaire auto is, doet Fiat er veel aan om iedereen in zo’n auto rond te laten rijden. Zo kan je ook gaan voor een Fiat 500C of 500X voor als je een grotere variant van de auto wilt.

De Fiat 500 zelf kan je ook nog in een aantal uitvoeringen krijgen. Namelijk de Pop, Lounge, Star of Rockstar uitvoering. Deze verschillen van elkaar op het gebied van de opties aanwezig in de auto.

De Fiat 500 kan je als private lease auto dus in vele uitvoeringen krijgen. Daarom is het goed om te vergelijken.

Fiat 500 vergelijken

Wil je een Fiat 500 als private lease auto nemen? Kijk dan goed naar de aanbiedingen en deals. Daar zit nog wel eens een groot verschil tussen de leasemaatschappijen, dus is het goed om die te vergelijken.

Voordat je begint met vergelijken, is het wel goed om te weten wat voor een Fiat 500 je graag zou willen hebben. Er zijn namelijk best veel uitvoeringen van de auto gemaakt, en die kan je zelf ook nog uitbreiden met opties. Het is dus goed om na te denken wat voor een opties je allemaal wilt hebben. Bijvoorbeeld of je graag een panorama dak hebt.

Een mooie manier om uit te vinden wat voor een opties jij belangrijk vindt, is door een proefrit aan te vragen. Dit kan je doen bij de leasemaatschappij. Daarbij kan je ook direct de auto leren kennen, waardoor je er zeker van kan zijn dat dit de perfecte auto is voor jou.

Extra informatie

Merk

Fiat

Model

500

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Cabriolet, Hatchback, Stadscombi

Leasemaatschappij

Ikrij.nl

Transmissie

Automaat, Handgeschakeld

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fiat 500” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.