Fiat Private Lease

Toont alle 2 resultaten

Je zou het misschien niet zeggen, maar Fiat is een van de meest innovatieve automerken (kijkend naar patenten). De private lease auto’s van Fiat zitten dan ook zeker vol met innovaties wat het rijden voor jou leuker en makkelijker moet maken. De auto’s van Fiat zijn over het algemeen kenmerkend in stadsgebruik. De Fiat private lease wagens zijn daarom perfect als je op zoek bent naar een auto voor stadsgebruik.

Fiat Elektrisch

Elektrisch rijden lijkt natuurlijk de toekomst, met het oog op het milieu. Ook Fiat is om, en komt net als elk ander automerk met een elektrische auto. De Fiat 500 en de Fiat Panda staan beide op het schema om als elektrische auto op de markt te verschijnen. Op het moment zijn de volledig elektrische auto’s van Fiat nog niet op de markt. Die worden in 2021 verwacht.

Fiat werkt daarvoor aan een modulaire oplossing. Daarmee kan je makkelijk de accu vervangen, en daardoor snel het bereik kunnen vergroten.

Elektrisch rijden is natuurlijk zuinig, maar er zijn meer voordelen. Hoewel de aanschafprijs hoger ligt (en dus de leaseprijs), zal het uiteindelijk goed voor de portemonnee zijn.

De voordelen van elektrisch rijden:

  • Belastingvoordeel
  • Minder bijtelling
  • Lage onderhoudskosten
  • Lagere (brandstof)kosten per kilometer
  • Geen wegenbelasting & BPM
  • Een schoon milieu!

Over Fiat Private Lease

FIAT is een acroniem, en staat voor Fabbrica Italiana di Automobili Torino. Opgericht in Turijn dus, in 1899. Al een paar jaren later maakte het de overstap naar Amerika (in 1908) en introduceerde Fiat ook vrachtwagens, schepen en trams.

Je zou het misschien niet zeggen, maar in de eerste jaren van het bestaan richtte Fiat zich op het hogere segment. Later ging de focus naar de breedte. Zo kwam uiteindelijk ook de populaire Fiat 500 op de markt. Sindsdien staat het bedrijf bekend als de automaker die goede kleine auto’s produceert.

De Fiat Group zelf is veel grote dan Fiat. Naast auto’s, bieden ze bijvoorbeeld ook nog vrachtwagens (ondergebracht bij Fiat Industrials).

Kijken we naar de andere auto’s, dan is de Fiat Group ook verantwoordelijk voor bijvoorbeeld Alfa Romeo, Ferarri en Maserati. De Alfa kan je ook wel als private lease auto krijgen, en worden ook op Privateleaseaanbod.nl beschreven. Van die laatste twee is het een stukje lastiger om ze als auto te leasen. Moet je misschien ook niet willen, de leaseprijs zou dan immers erg hoog zijn.