Fiat Private Lease

Je rijdt al een Fiat vanaf € 199,- per maand!

fiat private lease logo

Fiat Private Lease Modellen

Je zou het misschien niet zeggen, maar Fiat is een van de meest innovatieve automerken (kijkend naar patenten). De private lease auto’s van Fiat zitten dan ook zeker vol met innovaties wat het rijden voor jou leuker en makkelijker moet maken. De auto’s van Fiat zijn over het algemeen kenmerkend in stadsgebruik. De Fiat private lease wagens zijn daarom perfect als je op zoek bent naar een auto voor stadsgebruik.

In de tabel hieronder vind je de auto’s van Fiat die bij onze bezoekers in trek zijn.

Fiat-500-private-lease

Fiat 500

Toch wel de auto als we kijken naar Fiat en stadsauto's. Deze leuke kleine auto is perfect voor de stad. Wil je meer pit, dan kan je ook eens kijken naar de Abarth uitvoeringen van de Fiat 500.

Fiat Panda

Als de 500 nog wat te klein is voor je, kan je eens naar de Fiat Panda kijken. Deze auto voelt zich ook erg thuis in het stadsverkeer, maar is net wat ruimer.

Vast Maandbedrag

Alles Inclusief

Snel Geleverd

Online Vergelijken

Fiat Elektrisch

Elektrisch rijden lijkt natuurlijk de toekomst, met het oog op het milieu. Ook Fiat is om, en komt net als elk ander automerk met een elektrische auto. De Fiat 500 en de Fiat Panda staan beide op het schema om als elektrische auto op de markt te verschijnen. Op het moment zijn de volledig elektrische auto’s van Fiat nog niet op de markt. Die worden in 2021 verwacht.

Fiat werkt daarvoor aan een modulaire oplossing. Daarmee kan je makkelijk de accu vervangen, en daardoor snel het bereik kunnen vergroten.

Elektrisch rijden is natuurlijk zuinig, maar er zijn meer voordelen. Hoewel de aanschafprijs hoger ligt (en dus de leaseprijs), zal het uiteindelijk goed voor de portemonnee zijn.

De voordelen van elektrisch rijden:

 • Belastingvoordeel
 • Minder bijtelling
 • Lage onderhoudskosten
 • Lagere (brandstof)kosten per kilometer
 • Geen wegenbelasting & BPM
 • Een schoon milieu!

Over Fiat Private Lease

FIAT is een acroniem, en staat voor Fabbrica Italiana di Automobili Torino. Opgericht in Turijn dus, in 1899. Al een paar jaren later maakte het de overstap naar Amerika (in 1908) en introduceerde Fiat ook vrachtwagens, schepen en trams.

Je zou het misschien niet zeggen, maar in de eerste jaren van het bestaan richtte Fiat zich op het hogere segment. Later ging de focus naar de breedte. Zo kwam uiteindelijk ook de populaire Fiat 500 op de markt. Sindsdien staat het bedrijf bekend als de automaker die goede kleine auto’s produceert.

De Fiat Group zelf is veel grote dan Fiat. Naast auto’s, bieden ze bijvoorbeeld ook nog vrachtwagens (ondergebracht bij Fiat Industrials).

Kijken we naar de andere auto’s, dan is de Fiat Group ook verantwoordelijk voor bijvoorbeeld Alfa Romeo, Ferarri en Maserati. De Alfa kan je ook wel als private lease auto krijgen, en worden ook op Privateleaseaanbod.nl beschreven. Van die laatste twee is het een stukje lastiger om ze als auto te leasen. Moet je misschien ook niet willen, de leaseprijs zou dan immers erg hoog zijn.

Stappenplan Private Lease

Zoals als vaker genoemd, is private lease te vergelijken met het huren van een auto. De huurperiode is alleen wel een stuk langer. Afhankelijk van waar je voor kiest, is dat 12 tot 60 maanden (dus 1 tot 5 jaar). Hieronder een stappenplan wat ongeveer gevolgd wordt gedurende het traject.

1. Auto Uitzoeken

Het begint allemaal met het uitzoeken van een auto. Op Privateleaseaanbod.nl tonen we je het overzicht van auto’s die je kan leasen. Daarbij noemen we ook een (vanaf)prijs van de lease auto. Auto gevonden? Dan kan je bijvoorbeeld een proefrit of een vrijblijvende offerte aanvragen.

2. Contract Samenstellen

Als je een leuke auto hebt gevonden, dan ga je het contract samenstellen. Dat doe je onder anderen op basis van je verwachte aantal kilometers per jaar. Ook kan je voor welke periode het contract mag duren, en eventueel persoonlijke extra’s.

3. Aanvraag Opsturen

Vervolgens kan je het contract opsturen, of in feite de leaseauto aanvragen. Hier volgt vaak een financiële test om te kijken of je daadwerkelijk in staat bent om het leasebedrag te betalen. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van een BKR kredietcheck.

4. Contract Tekenen

Als je aanvraag is goedgekeurd, dan zal je het contract toegestuurd krijgen om die vervolgens te ondertekenen. Daarna gaat de maatschappij aan de slag om te zorgen dat je de leaseauto voor de deur krijgt.

Voorwaarden Fiat Private Lease

Private lease (ook bij Fiat) neemt veel zaken voor je weg, ideaal. Om misverstanden te voorkomen vind je hieronder wat wel en niet inbegrepen is in jouw private lease contract. Lees zelf ook altijd goed het contract door, zodat je niet onverwachts voor puntjes staat.

Leasemaatschappij regelt:

 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Schade & Reparatie
 • Wegenbelasting
 • BTW
 • Verzekering
 • Pechhulp

Jij regelt zelf:

 • Brandstof
 • Boetes
 • Kosten voor tolwegen
 • Auto wassen
 • Eigen Risico