Private lease auto samenstellen

Ook met private lease kan je zelf je auto samenstellen. Ideaal, want iedereen heeft vaak andere voorkeuren voor diverse dingen in de auto. Denk daarbij aan dingen als kleur, maar ook de velgen, en andere opties. Bij de leasemaatschappij kan je vaak zelf de opties uitkiezen. Zo stel je de auto samen die perfect is voor jou.

Overzicht op Privateleaseaanbod

Op Privateleaseaanbod.nl vind je een breed scala aan auto’s. Op de pagina’s van de auto’s duiken we al wat dieper in de mogelijkheden tot het samenstellen van de perfecte auto. Zo vind je de diverse modellen van een automerk en de uitvoeringen van een auto. Daardoor kan je al heel goed een auto hebben met een samenstelling die aan jouw eisen voldoet.

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Omdat dat er te veel zijn om op te noemen, is het daarvoor verstandig om te kijken bij de leasemaatschappij. Zij kunnen je goed helpen, en waar nodig nog ondersteunen.

Daardoor kan je een auto vinden die je zelf kan samenstellen.

Samenstellen verschil per partij

Helaas zijn niet alle leasemaatschappijen even makkelijk in het jezelf laten samenstellen van de private lease auto. Bij een paar partijen (Lease’m en Justlease) sta je volledig vrij om zelf je auto te configureren. Zo kan je de motorinhoud, transmissie, brandstofsoort, interieur en extra opties zelf bepalen. Hier betaal je dan wel wat meer voor, maar op die manier kan je wel een hele eigen auto creëren.

Ook zijn er partijen waarbij je de auto wel kan configureren, maar minder uitgebreid. Daarbij moet je denken aan standaard optiespakketten of een paar andere keuzes. Hier is er dus nog wel een mogelijkheid om te kiezen wat je wilt, maar in mindere maten. 

Dan zijn er ook nog partijen die je niet echt vrijheid geven. Je krijgt daar een leaseauto die van te voren al bepaald is. Wellicht dat je zelf nog kan kiezen voor winterbanden, maar niet heel veel meer. Dat hoeft natuurlijk niet iets slechts te zijn, want op deze manier kunnen ze de prijzen wel erg laag houden.

Keuze genoeg

Uiteindelijk zijn er dus voldoende mogelijkheden om zelf een private lease auto samen te stellen. Als je dit doet, ga er dan van uit dat de prijs wat zal stijgen. Immers, als je opties toevoegt aan de auto, kost het gewoon meer.

Ook daarom is het goed om te kijken of een standaard uitrusting misschien niet al voldoende voor je is. Verder is het daarom ook goed om te weten wat voor een opties je wilt hebben. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een proefrit aan te vragen bij de leasemaatschappij. De deals vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like

Kleine auto leasen

Als je zoekt naar een auto om te leasen, dan moet je natuurlijk ook denken aan de grootte van de auto. Veel mensen zijn fan van kleine auto’s, want die…
Bekijken

Private lease en bijtelling

Inhoud Bijtelling private leaseDeclareren zakelijke kilometersVoordelen private lease Een private lease auto is een privéauto, en dus eentje in eigen beheer. Om die reden ziet de Belastingdienst het niet als…
Bekijken

Goedkoopste leasemaatschappij

Niemand betaalt natuurlijk graag te veel voor zijn private lease auto. Daarom zijn mensen op zoek naar de goedkoopste private lease mogelijkheden. En daarvoor heb je wellicht de vraag: waar…
Bekijken

Private lease auto als student

Inhoud Voorwaarden leasen als studentMinimum leeftijd verschilt somsMinimum inkomenIemand anders laten leasen Als student wil je jezelf ook kunnen verplaatsen, en sommige kiezen er dan voor om een auto te…
Bekijken