Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Veel ervaring

Met een aantal experts waar we trots op zijn, hoef je je bij Privateleaseaanbod.nl geen zorgen te maken om foutieve informatie.

Wij doen er alles aan om jou de best passende private lease auto mee te geven. We faciliteren je graag in het aanvragen van offertes, proefritten of je uiteindelijke lease contract.

Neem alle tijd om de kennis te vergaren die je nodig hebt en duik diep in de veelgestelde vragen. Voel je niet bezwaard een oproep te doen via onze helpdesk en zorg dat je met zekerheid aan jouw private lease auto begint.

De toekomst is nu! Maak er het meeste van!

De toekomst is nu

Alles over private lease

Bij Privateleaseaanbod.nl proberen we je op alle vlakken te faciliteren van informatie en nodige kennis voor het maken van de juiste beslissing voor het kiezen van een geschikte private lease auto. De toekomst is nu; private leasen is een zeer opkomende trend die voor veel mensen meer voordelen dan nadelen met zich mee brengt. Heb je toch nog vraagtekens bij bepaalde vlakken? Lees hier meer over veelgestelde vragen!

01

Wat?

Wat is private lease en is het ook voor mij en mijn situatie?

02

Hoe?

Hoe werkt private lease en kom ik in aanmerking voor een lease auto?

03

Wanneer?

Wanneer ben ik geschikt voor leasen en welke tijd loopt een contract door?

Private lease is voor men die daar behoefte aan heeft

– bij privateleaseaanbod.nl

Persoonlijke Klantenservice

Een goed begin is het halve werk

Er komen een hele hoop factoren kijken bij het leasen van een auto. Private lease en shortlease zijn beiden een lastige keuze welke niet makkelijker wordt door het grote aanbod lease auto’s.

Zorg er dus altijd voor dat je goed voorgelicht een auto kiest! 

Wat zoek jij in een auto?

Heb goed voor jezelf op een rijtje of je een automaat of een schakelauto wilt.

Waar gebruik je de auto voor?

Wat is de reden dat je een auto wilt leasen en welke afstanden rijd je vooral?

Hoe vaak en hoe lang?

Hoe vaak je de auto zal gebruiken maakt uiteraard ook uit voor het comfort wat je nodig hebt en de contractduur.

Belangrijke zaken

Vraag en Antwoord

Bij private lease (ook wel privé lease genoemd) rijd je in een gloednieuwe auto voor een vast maandbedrag. De auto is bij private lease niet jouw eigendom, maar je huurt hem in feite. Zelf hoef je naast het maandbedrag alleen voor de brandstof te betalen. Kosten voor reparatie, onderhoud, verzekeringen, belastingen, etc. zijn allemaal inbegrepen. Daarom kiezen steeds meer mensen voor private lease.

Lees hier meer over wat private lease is.

Private lease werkt best makkelijk, er zijn maar een paar stappen die je moet volgen. Die bestaan uit het kiezen van de auto en opties, het contract samenstellen en het ondertekenen van het contract.

Lees hier meer over hoe private lease werkt.

Veel mensen willen graag weten wat de kosten zijn van private lease. Logisch. Bijvoorbeeld omdat je wilt weten of het voordeliger is om te leasen, of omdat je benieuwd bent of je het kan betalen.

De kosten hangen echter van een groot aantal factoren af. Zoals de auto die je kiest.

Lees hier meer over de kosten van private lease.

Een BKR check kom je vaak tegen als je zoekt naar een private lease auto. Dat is omdat een leasecontract een overeenkomst is voor een langere periode waarin je moet kunnen betalen. Middels een BKR check kan een maatschappij checken of je aan die betalingsverplichting kan voldoen. Toch zijn er ook partijen die niet met een BKR check werken.

Lees hier meer over private lease en BKR.

Als je zakelijk een auto leaset, dan krijg je te maken met bijtelling. Bij private lease is dat niet het geval.

Lees hier meer over privé leasen en bijtelling.

Een private lease auto biedt vele voordelen met zich mee, bijvoorbeeld dat je een vast maandbedrag hebt en geen omkijken hebt naar de latere verkoop van de auto.

Als nadeel is er bijvoorbeeld dat je minder geld van de bank kan krijgen voor je hypotheek.

Als je vragen hebt over de werking van site of waar je ook op vastloopt, dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met helpdesk@privateleaseaanbod.nl.

Ons team staat altijd klaar voor het helpen van een klant en het ondersteunen van de weg richting een eigen private lease contract. Neem hiervoor contact op met helpdesk@privateleaseaanbod.nl!

De beste lease auto hangt af van enorm veel variabelen. Denk hierbij aan prijs, contractduur, zuinigheid en bijtelling maar natuurlijk ook comfort, luxe en ruimte. 

Iedereen die op zoek is naar een lease auto, zal deze uiteindelijk vinden op Privateleaseaanbod.nl. Natuurlijk gaat het niet altijd even soepel, maar voor iedereen is er zeker een geschikte auto te vinden.

Meer Hulp nodig?

Bekijk hieronder meer voor contact met onze helpdesk of ga verder naar onze automerken of zelfs de aanbiedingen!