Elektrische Private Lease

Elektrische lease auto modellen

100% Elektrische Private Lease!

Ben je al over voor private leasen? Laat je dan nu overhalen voor een elektrisch lease model! Onderstaande modellen zijn allemaal 100% elektrisch en beschikken over de beste lease contracten. Laat je niet afschrikken, de lease maandprijzen van elektrische auto’s zijn vaak wat hoger, maar daarentegen krijg je vele voordelen. Bijvoorbeeld dat je brandstofkosten een stuk lager uitvallen, elektriciteit is immers voordeliger dan benzine en diesel.

Wat ook erg fijn is van elektrisch leasen is dat je de leasemaatschappij het risico laat dragen van de restwaarde van jouw auto. Daarnaast geniet je met elektrisch rijden natuurlijk van de afwezigheid van  CO2-uitstoot en veel mensen spreken van een verbeterde rij-sensatie door weinig motor lawaai.

Elektrische auto leasen? Bekijk hieronder het meest actuele aanbod van de elektrische modellen.

Voor de actuele prijs van onderstaande private leasemodellen klik je op de ‘Offerte’-knop waarbij je bij de leasemaatschappij geheel vrijblijvend zowel een offerte als proefrit kosteloos kan aanvragen.

VW-Up-take-up

Volkswagen e-Up!

Het kleinste model van Volkswagen, nu in de elektrische uitvoering.

renault zoe private lease

Renault ZOE

De kleine auto van Renault met elektrische motor; erg geschikt voor de stadsrijder.

Bekijk ook de goedkoopste private lease modellen:

Privateleaseaanbod Gids

Brandstof of Elektrisch?

De keuze van de eeuw: benzine, diesel of elektrisch? Zelfs kan je in dit tijdperk kiezen voor een hybride. Met zoveel keuze kan je maar beter de juiste informatie hebben zodat je met goede kennis een besluit kan maken. Bekijk hieronder enkele tips met betrekking tot elektrische privé leasen.

01

Private Lease Modellen

De Kia e-Niro, Hyundai KONA en Tesla Model 3 zijn alle drie fantastische private lease modellen die op dit moment erg populair zijn als elektrische auto.

Hoog in comfort maar bovenal laag in uitstoot en lawaai bieden e-auto’s voorspoedige rijsensaties.

02

Voordelen Elektrisch Rijden

Elektrisch rijden is erg geschikt voor mensen die een hoog aankoopbedrag kunnen veroorloven en vervolgens houden van een vast maandbedrag.

Elektrisch leasen heeft een lage CO2-uitstoot en vrijwel geen brandstof kosten. Desalniettemin ligt de contractuele maandprijs wat hoger.

03

Andere opties

Waar je ook voor kiest, er zijn voldoende private lease aanbiedingen te vinden voor zowel brandstof als elektrische als hybride modellen.

Alle Auto’s
Leasemaatschappijen
Goedkoopste Lease Auto’s
Lease Aanbiedingen

Antwoord op al je vragen

Hoe werkt elektrisch private leasen?

Elektrisch leasen is even makkelijk als een brandstof auto private leasen. Je staat alleen voor wat andere keuzes. Verder heb je gelukkig geen zorg aan reparaties, onderhoud en maandlasten als wegenbelasting en verzekering. Je kan heel gemakkelijk een elektrische proefrit of offerte aanvragen voor meer informatie!

Wat kost elektrisch private leasen?

Elektrisch rijden is vaak het voordeligst via een private lease model. Leasen is over het algemeen voordeliger dan de aanschaf van een auto. De precieze kosten variëren per auto tussen ongeveer de € 249,- en € 899,- per maand. Tesla ziet hier vaak aan de hogere kant, samen met een auto als de Audi e-Tron van € 988,- per maand. De Seat e-Mii zit even laag als € 295,- maandelijks!

Wat zijn goede elektrische lease modellen?

Bovenstaande aanbieders met bijbehorend model zijn al zeer goede en gevarieerde modellen om mee te beginnen. Vaak gaat de prijs om 10.000 km per jaar en een contractduur van 48 of 60 maanden. Elektrische lease modellen worden aangeboden in zowel compacte hatchbacks als ruime SUV’s.

In de middenklasse, waarbij je zeker goed zit, kan je kijken naar de Volkswagen e-Up! of de e-Golf. In deze categorie zou je ook de Renault ZOE of Kia e-Niro kunnen overwegen, de prijzen hiervan zitten tussen de € 404,- en € 499,- p/m. 

Brandstof of elektrisch rijden?

Elektrisch rijden is helemaal in. Dit vanwege de lage CO2-uitstoot en ook vaak lage bijtelling. Verder zijn de Tesla Model 3, Model S en Model X, erg geliefd vanwege de vele innovatieve functies en strakke design. Dit merk biedt ook veel variatie.

Elektrisch leasen wordt simpelweg erg geprezen vanwege het rijcomfort en ook omdat je de motor dus niet hoort tijdens het rijden. Brandstof rijden wordt vaak gekozen omdat gebruikers hier aan gewend zijn en de motor ook goedkoper maakt. Je hebt dus vaak wel een lagere maandprijs.

Hoe zit het met opladen?

Opladen is het enige waar je met elektrisch leasen naar om hoeft te kijken, maar hier heb je natuurlijk wel een laadpaal nodig, het liefst in de buurt. Helaas is de laadpaal vaak niet mee aan te vragen in je lease contract. Deze kan je echter wel mee laten leveren bij je lease auto. De leveranciers hebben vaak een alles-in-één installatie waar je later dus ook geen omkijken meer naar hebt. Nederland biedt verder veel laadpalen aan op veel plekken, waarschijnlijk dus ook in de buurt van jouw postcode!

Nissan Qashqai private leasen

Extra Hulp Nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

Gezien elektrisch prive leasen nog relatief nieuw is, kan het natuurlijk zijn dat je veel vragen hebt hierover. Om de bezoekers van Privateleaseaanbod.nl het makkelijker te maken, hebben wij een pagina toegewijd aan de veelgestelde vragen. Hieronder zie je een selectie daarvan, om je op weg te helpen bij het maken van de juiste keus.