Citroën Cactus

Citroën heeft nu een nieuwe ultra-comfortable hatchback. Met een uniek exterieur en moderne technologieën van binnen heeft de Cactus een uniek karakter waar je altijd op kan bouwen. Met een hoog rijcomfort is de C4 een heerlijke auto om te private leasen.

Vraag nu een proefrit aan om zelf kennis te maken met de nieuwste hatchback van Citroën!

c4cactus
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Citroën Cactus Private Lease

De unieke persoonlijkheid van de Citroën C4 Cactus berust op een hoog comfort en fijne innovaties. Niet voor niets is deze hatchback de eerste auto die uitgerust is met zowel een Progressive Hydraulic Cushions veersysteem en Advanced Comfort Seats.

De compacte hatchback is tevens één van de beste in z’n klasse vanwege interessante features van Citroën die bij geen enkele andere hatchback te vinden zijn. Verder heb je ruime keuze uit maar liefst 31 kleurencombinaties voor de buitenkant.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Citroën C4 Uitvoeringen

De originele C4 komt in twee verschillende uitvoeringen voor private lease. Echter heeft Citroën hier een derde aan toegevoegd die onderdeel uitmaakt van de MPV-categorie. Deze grote soort SUV kan 7 personen meenemen en maakt net als de C4 Spacetourer en C4 Cactus.

Deze Grand C4 Spacetourer is natuurlijk erg interessant maar hiernaast zijn nog varianten op de C4 Cactus te verkrijgen. Zo heb je hier de Feel, Shine, Origins en Previous Series.

De Cactus is het enige model van de drie, die meer een hatchback is en dus wat compacter is in zijn soort. Vraag direct een offerte aan voor de Citroën C4 van jouw smaak!

C4 Cactus private lease

C4 Cactus Feel

Vanaf € 389,- per maand

C4 Spacetourer Picassa

C4 Spacetourer Live

Vanaf € 509,- per maand

Citroën C4 Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Citroën Cactus deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Citroën C4 Cactus vergelijken

Nu je een idee hebt van de mogelijkheden bij Citroën private lease, heb je vast ook al een idee of de C4 wat voor jou is. De hatchback kan dus tevens geconverteerd worden in MPV, welke ruimte geeft voor maar liefst 7 personen.

Of je nu interesse hebt in de Citroën Cactus, Grand C4 Spacetourer of originele Spacetourer, je kan altijd jouw droom valideren met een proefrit. De auto’s rijden allen erg fijn en je kan er de fijnste ritten in beleven. Verder heeft Citroën de auto’s uitgerust met speciale innovaties die je in geen enkele andere auto terugvindt.

Met een ruime kofferbak en geavanceerd dashboard is de Cactus de auto die voor jou het verschil maakt. Met rijhulpsystemen als Lane Departure Warning, Grip control, keyless entry en dodehoekbewaking zal jouw autorijden alleen maar meer zorgeloos worden.

Vraag hieronder direct een proefrit aan om het zelf te ervaren!

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Citroën Private Lease

Vind hieronder andere Citroën modellen die je kan private leasen:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

Duidelijk contract

Zelf samenstellen

Service & onderhoud