Citroën C3

De nieuwe compacte en comfortable hatchback van Citroën. Wat moet je er eigenlijk over weten? Hij is volledig naar jouw smaak te laten maken! Ook voor de private lease kan je de C3 helemaal zelf personaliseren en op je eigen manier genieten van de vele opties en technologieën die de Citroën C3 te bieden heeft.

Wacht niet langer en vraag direct een proefrit aan!

citroen c3 private lease
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Citroën C3 Private Lease

Zoals in de video te zien is, is de C3 helemaal naar jouw smaak te combineren. Met maar liefst 36 verschillende kleurencombinaties, maak je de Citroën C3 helemaal zoals jij hem voor je ziet. Ondanks dat de auto voor veel verschillende mensen erg geschikt is, zal je niet snel twee met dezelfde uitstraling voorbij zien komen rijden!

De C3 is een eenvoudige hatchback maar biedt toch talloze opties voor tijdens het rijden. Zo heb je enorm veel nieuwe innovaties en rijhulpsystemen die jouw leven en autovaardigheden net makkelijker maken.

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Citroën C3 Uitvoeringen

De C3 komt in verschillende versies met elk hun eigen uitrusting. Zo heb je de Citroën C3 Live, Feel, Business, Shine en Origins. Daarnaast is de C3 ook nog als Aircross te kiezen met dezelfde modellen.

De compacte hatchback past perfect in deze tijd met z’n elegante design en unieke vormen. Verder is hij ook nog eens uitgerust met ConnectedCAM en Advanced Comfort. Desalniettemin beschikt de Citroën C3 over maar liefst 922 liter bagageruimte en airbump aan de zijkant van de auto voor extra bescherming tegen krassen en deuken. De C3 is casual maar toch chique en luxe voor de perfecte rijbelevenis!

C3 Business edition

Vanaf € 465,- per maand

citroen c3 aircross

C3 Aircross Feel edition

Vanaf € 495,- per maand

Citroën C3 Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Citroën C3 deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Citroën C3 vergelijken

Ben je al overgehaald voor de nieuwe compacte en comfortabele hatchback van Citroën? Vraag dan meteen vrijblijvend een proefrit aan! Anders zal het volgende je wel overtuigen…

De Citroën C3 beschikt over een fantastisch rustgevend interieur welke met de kleuren van de buitenkant matcht. De uitstraling doet zeker niet ten onder aan het comfort of luxegevoel en heeft tevens enorm veel opbergmogelijkheden.

Daarnaast heeft Citroën een glazen panoramadak in de C3 gezet welke het ruimtegevoel nog meer vergroot. Verder heeft deze de optie tot zonnescherm. De voorstoelen zijn van modern design maar alsnog getest voor optimaal comfort. De C3 is simpelweg een auto voor de lange reizer maar ook voor de handige ouder.

Uitgerust met enorm veel technologische systemen zoals een 3D-navigatie, achteruitrijcamera, dodehoekbewaking en keyless entry, is de Citroën C3 alles wat jij nodig zal hebben.

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Citroën Private Lease

Bekijk hieronder andere Citroën modellen die je kan leasen:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

Duidelijk contract

Zelf samenstellen

Service & onderhoud