Citroën Private Lease

Toont alle 3 resultaten

Op zoek naar een private lease auto van Citroën? Op deze pagina tonen we je diverse modellen van Citroën die je privé kan leasen. Op de pagina’s van de auto’s vind je de diverse aanbiedingen en deals.

Je hebt bij Citroën een diverse keuze uit auto’s. Zo kan je denken aan de kleinere C1 of C3 voor mensen die een auto veel zullen gebruiken in stadsverkeer. Als je iets groters zoekt, dan kan je bijvoorbeeld naar de C4 Cactus kijken.

Citroën elektrisch

Citroën heeft als slogan ‘Inspired by you’. Dat zou dus betekenen dat ze goed naar de klant luisteren. De klanten hebben ook bij Citroën aangegeven voor elektrisch rijden te willen gaan, en dus geeft Citroën gehoor.

Het plan van het moederbedrijf van Citroën is om tussen 2019 en 2021 maar liefst twaalf modellen op de markt te brengen. Dat zijn elektrische en/of hybride modellen.

Een van de voordelen van elektrisch rijden is natuurlijk dat het erg stil en zuinig is. De innovaties gaan tegenwoordig ook steeds sneller, waardoor je ook niet een godsvermogen hoeft te betalen voor een nieuwe (lease) auto.

En nog andere voordelen:

Over Citroën

Citroën is een van oorsprong Frans automerk dat al in 1919 opgericht werd. Tegenwoordig is het onderdeel van Groupe PSA, waar bijvoorbeeld ook Peugeot en Opel bij zitten.

Citroën had in de beginjaren ook een octrooi op rupsbanden voor personenwagens verworven. Daarmee zijn auto’s gemaakt die op vele expedities naar Afrika gingen. Citroën sponsorde die expedities flink, en kreeg zo veel aandacht. Hierdoor kregen ook militairen interesse. Verder was het merk ook een van de eerste die de voorwielaangedreven auto’s op de markt bracht.

Private lease bij Citroën is verder vooral interessant voor particulieren die op zoek zijn naar een personenauto. Maar naast de personenauto’s heeft Citroën ook diverse bestelwagens. Daartoe behoren bijvoorbeeld de Berlingo, Jumpy en Jumper.

Wat betreft de personenwagens die je bij Citroën kan leasen, zijn er ook vele uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan de meer sportieve DS series (DS uitvoering van de C3 bijvoorbeeld). Daarnaast is de C4 Cactus erg populair, maar is de C4 ook in een Picasso uitvoering te krijgen. Er zijn dus vele mogelijkheden bij Citroën.