Private lease met automaat

Private lease auto met automaat

100% Automaat Private Lease!

Mensen kiezen voor private lease omdat het veel gemakken met zich meebrengt. Je hoeft zelf alleen nog maar na te denken over de kosten van de brandstof die je gebruikt. Een private lease met automaat is dan nog een stapje erbovenop, omdat je met een automaat helemaal kan genieten van rijden met gemak. Geen zorgen meer maken voor het schakelen, gewoon de auto rustig zijn ding laten doen. Daarom kiezen veel mensen voor een private lease auto met automaat.

Zowel private lease als automaat rijden worden steeds populairder. Niet zo gek dat de combinatie tussen de twee ook vele mensen trekt. Denk bijvoorbeeld eens aan file rijden, of als je een helling op moet rijden. Dat wordt helemaal makkelijk met een automaat.

Tegenwoordig worden bijna alle auto’s wel als automaat geleverd. Het wil wel nog eens zo zijn dat die auto’s (en dus de private lease deals) wat prijziger zijn

Voor de actuele prijs van onderstaande private lease modellen klik je op de ‘Bekijk’-knop waarbij je bij de leasemaatschappij geheel vrijblijvend zowel een offerte als proefrit kosteloos kan aanvragen.

Bekijk ook de goedkoopste private lease modellen:

Privateleaseaanbod Gids

Automaat of handgeschakeld?

Steeds meer mensen kiezen voor een automatisch geschakelde auto. Zo hoef je zelf niet meer te schakelen, ideaal natuurlijk. Werkt tegenwoordig ook nog eens uitstekend. Het geeft je zelf veel extra gemak en je kan er ook nog eens brandstof mee besparen.

01

Private Lease Modellen

Qua keuze in auto’s hoef je niet met minder genoegen te nemen als je kiest voor een automaat. Tegenwoordig zijn eigenlijk alle auto’s wel beschikbaar in zowel automaat als handgeschakeld. Diverse modellen zijn zelfs enkel als automaat beschikbaar (denk bijvoorbeeld aan Tesla).
Hoog in comfort maar bovenal laag in uitstoot en lawaai bieden e-auto’s voorspoedige rijsensaties.

02

Voordelen Rijden met Automaat

Het suffe image wat rijden met een automaat ooit had, is echt wel verdwenen. Dat komt mede doordat iedereen wel de voordelen ervan in is gaan zien. Denk bijvoorbeeld aan de makkellijke besturing, makkelijk filerijden en besparen op brandstof omdat je beter kan schakelen waardoor je minder brandstof verbruikt.

03

Andere opties

Een private lease met automaat hoeft niet het enige te zijn wat op je wensenlijst staat. Kijk ook eens bij de volgende pagina’s.

Alle Auto’s
Leasemaatschappijen
Goedkoopste Lease Auto’s
Lease Aanbiedingen

Antwoord op al je vragen

Is een automaat private leasen goedkoop?

Een van de meest gestelde vragen als het aankomt op het private leasen van een automaat, is of het niet erg duur is en of je dus niet beter voor een handgeschakelde auto kan kiezen.

Het klopt inderdaad dat een automaat vaak wat duurder is in prijs dan een handgeschakelde auto, maar dat betekent niet dat het per se duur is. Zo zijn er auto’s in alle prijsklassen te vinden, en kan je zelf aan de hand van de opties ook nog bepalen hoeveel je auto uiteindelijk gaat kosten.

De prijs van een private lease auto is verder ook nog afhankelijk van de duur van je contract, het aantal kilometers dat je per jaar rijdt, en dus de luxere opties die je eventueel kiest. Als je bewust voor een automaat kiest vanwege het extra comfort en gemak, is die hogere prijs het misschien ook wel waard.

Hebben alle elektrische auto’s een automaat?

Over het algemeen kan je stellen dat alle elektrische auto’s met een automaat geleverd worden. Dat geldt ook voor hybride auto’s. Dit komt omdat elektrische auto’s geen versnellingen hebben, en er dus ook niet geschakeld hoeft te worden.

Wat zijn goede elektrische lease modellen?

De aanbieders die je hier boven ziet met bijbehorende auto’s zijn al zeer goede en gevarieerde modellen om mee te beginnen. Vaak gaat de prijs om 10.000 km per jaar en een contractduur van 48 of 60 maanden. Uiteraard kan je dat nog naar wens aanpassen.

In alle klassen vind je wel een automaat, omdat alle autofabrikanten ook wel doorhebben dat daar vraag naar is. Of je nou een kleine stadsauto zoekt of een grote gezinsauto.

Rijdt een automaat zuiniger?

Ja, doorgaans rijdt een automaat zuiniger. Dit komt omdat het beter in staat is om op de juiste momenten omhoog of naar beneden te schakelen.

Daardoor bespaar je brandstof, en rijd je dus zuiniger. Je zal vast wel weten dat je met een hogere versnelling minder toeren maakt. Daardoor verbrand je minder brandstof. Omdat een automaat met sensoren ingesteld is om op de juiste momenten te schakelen, zal dit beter gebeuren dan als je het zelf zou moeten doen. En daardoor kan je in principe dus zuiniger rijden.

Kan ik elke auto met een automaat krijgen?

Hoewel je erg veel auto’s met een automaat kan krijgen, is het helaas niet zo dat je direct alle auto’s daarmee kan krijgen. Dat ligt geheel aan de fabrikant van de auto of dat aangeboden wordt.

Daarnaast heb je ook nog te maken met het feit dat leasemaatschappijen auto’s inkopen bij de fabrikanten, en dat zijn ook niet altijd automaten.

Maar gelukkig zijn er steeds meer opties mogelijk, en zie je meer en meer auto’s met een automaat op de markt komen. Ook als private lease deal.

Nissan Qashqai Private Leasen

Extra Hulp Nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

Gezien prive leasen nog relatief nieuw is, kan het natuurlijk zijn dat je veel vragen hebt hierover. Om de bezoekers van Privateleaseaanbod.nl het makkelijker te maken, hebben wij een pagina toegewijd aan de veelgestelde vragen. Hieronder zie je een selectie daarvan, om je op weg te helpen bij het maken van de juiste keus.