Audi Q2

Audi is één van de luxere private lease merken ter beschikking. De Q2 is een wat ruimere auto, een perfecte SUV voor gezinnen. De Audi Q2 is all-round erg geliefd vanwege het strakke design en de high-tech accessoires.

Voor een praktische auto met professionele uitstraling neem je de Audi Q2! Nu uit te breiden qua infotainment en assistentiesystemen.

audi q2 private lease
Aanbieder Kilometers/jaar Aantal Maanden Eigen Risico Maandprijs

athlon private lease

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

10.000
60
€ 350,-
€ 528,-

Audi Q2 Private Lease

Bekijk de video hiernaast voor een gedetailleerde samenvatting van de mogelijkheden en variaties van de Audi Q2. De compacte SUV kan helemaal naar jouw smaak aangepast worden, een echt stuk kunst!

Kijk verder voor de actuele aanbiedingen en andere uitvoeringen van de Audi Q2. Per uitvoering is de auto ook helemaal naar jouw wensen te vormen. De Audi met een verrassend jonge look is voor een zeer aangename maandprijs te leasen!

Beste Deals
Gepersonaliseerd
Ruim aanbod
Snel & Gratis Contact

Audi Q2 Uitvoeringen

De Audi Q2 is voor gemiddelde gezinnen en is zowel automatisch als handgeschakeld te verkrijgen. Een ander voordeel is dat je hem direct bij de Audi dealer kan private leasen, zonder middleman!

De uitvoeringen lopen uiteen tussen 5 edities, zo heb je de Q2 Design, Sport, Epic, Pro Line en S edition. Alle modellen komen met een 116pk motor en zijn uit te rusten met navigatie- & parkeersysteem, sportstoelen, LED koplampen, 17″ lichtmetalen velgen en comfort-A/C.

audi q2 pro line private lease

Q2 Pro Line

Vanaf € 445,- per maand

audi q2 epic private lease

Q2 Epic

Vanaf € 435,- per maand

Audi Q2 Abonnement

Bekijk hieronder een greep van beste Audi Q2 deals.

athlon private lease
1.5 TSI 96kW Comfortline 5d

€445

Per Maand

volkswgen private lease
1.5 TSI ACT 150pk Comfortline

€509

Per maand

volkswagen private lease
1.5 TSI 130pk Comfortline

€528

Per Maand

Audi Q2 vergelijken

Ben je al om voor de Audi Q2? Ervaar direct de enorme hoeveelheid voordelen die bij private lease komen. Hiernaast zie je een greep uit deze heerlijke privileges.

De Audi Q2 komt als één van de weinige private lease auto’s in vijf verschillende uitvoeringen. Ondanks dat dit niet als uitzonderlijk klinkt, is dit toch zeker het geval. Alle modellen zijn namelijk ook nog individueel aan te passen.

Een ander opmerkelijk punt is de vergelijking met de vergelijkbare compacte SUV van Volkswagen: de Volkswagen Tiguan. Deze is in tegenstelling tot de Audi Q2 meer geschikt voor lange off-road avonturen. Ook heeft de Tiguan een krachtigere motor van 130-150pk en een strak design. Deze machine komt echter op een maandprijs vanaf €445, hoger dan de Q2.

Ga je toch meer voor een professionele image met luxe features? Dan is de Audi Q2 een zeer geschikte auto.

Voordelen Private Lease

Private lease brengt vele voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

Kortom, private lease heeft erg veel voordelen en is daardoor ook erg populair. Qua populariteit blijft het ook nog groeien. Wellicht het ideale moment voor jou om nu ook te kiezen voor een private lease auto. De beste private lease aanbiedingen vind je op Privateleaseaanbod.nl.

Audi Private Lease

Bekijk hieronder andere Audi modellen die je kan leasen:

All-in Private Lease Maandbedrag

All-risk verzekering

Duidelijk contract

Zelf samenstellen

Service & onderhoud